Onderzoeksite
Image default
Aanbiedingen

boxspring

De matrassengigant is een keten die verleden maand een nieuwe winkel geopend heeft op de Gentstesteenweg in Aalst. De zaakvoerder daar – hij heet Calli Aptil dacht ik – brengt alles in goede banen. Het personeel is zeer vriendelijk en de winkel is enorm verzorgd. De boxspring bedden daar zijn van de eerste tot de laatste van top kwaliteit. De Melisa boxspring staat daar nu in aanbieding. Gratis levering is zoals altijd inbegrepen in de prijs. Slaapgarantie is er ook bij: je mag het bed 8 dagen testen en gratis terugleveren indien je niet tevreden zou zijn. 

 

Wens je een goede nachtrust? Stap dan zeker de matrassengigant eens binnen. Een boxspring neemt de perfecte houding in voor ieders lichaam. Een absolute must voor zij die last hebben van hun rug. Je slaapt er heerlijk mee dankzij het ruime aanbod van matrassen op maat. Geen enkele matras in een caravan of boot heeft een normale vorm. Vandaar dat ze voor particulieren matrassen aanbieden met speciale afmetingen en bijvoorbeeld schuine afrondingen. U vervangt uw matras het best als het vuil is geworden of versleten is. Bij slaapproblemen kan het matras zeker de oorzaak zijn. Als u rugklachten heeft doet u best onderzoek naar een beter matras.

De pocketveermatrassen zijn ook zeer goed tegen allergieën. Ideaal voor iemand met huisstofmijtallergie. Een pocketveren matras biedt een uitstekende ondersteuning voor uw rug. De pocketveren zitten los in zakken en die zijn alleen in het midden met elkaar verlijmd. Hierdoor kunnen deze pocketveren vrij van elkaar bewegen. Dat is nu exact de reden waarom het matras zich aanpast aan uw lichaam. Hoe meer veren per vierkante meter, hoe beter de ondersteuning voor uw lichaam of rug.

 

In een pocketveermatras wordt het zweet dat u ’s nachts verliest snel afgevoerd. Bovendien blijft de matras ook in een warme zomer fris door de circulatie. Ze zijn steeds voorzien van een schoudercomfortzone en worden uitsluitend afgewerkt met de beste materialen zoals Talalay latex, koudschuim en paardenhaar.

 

http://www.dematrassengigant.be/boxsprings