Onderzoeksite
Image default
Banen en opleidingen

Inkoop detachering als oplossing voor uw tijdelijk inkoopprobleem

De juiste mensen op de juiste plek krijgen binnen de organisatie – dit klinkt makkelijker dan dat het is. Wanneer u een vacature open heeft staan, kan de zoektocht soms oeverloos duren alvorens u een geschikte kandidaat vindt. Zeker wanneer er bijvoorbeeld een project van start gaat waarvan u nu al weet dat het qua menskracht een enorm beroep zal doen op uw inkoopprofessionals. Of zit u bijvoorbeeld met uw inkoopactiviteiten midden in een piekperiode en wilt u professionals die u bij alle werkzaamheden rondom de inkoop ondersteunen? Ga dan in zee met INSINC en u vindt de meest geschikte interim inkoper op elk niveau.

Een succesvolle voortgang van uw inkoopprocessen middels inkoop detachering

Op menige inkoopafdeling ontstaat er tijdens piektijden of bij speciale projecten een te kort aan gekwalificeerde inkoopexpertise. De oplossing hiervoor is het inschakelen van een interim inkoper via INSINC. Deze tijdelijke kracht beheerst niet alleen z’n professie tot in detail, maar past ook nog eens perfect binnen het inkoopteam. Zij leveren namelijk professionals die op tijdelijke basis meteen bij u aan de slag gaan. Of dat nu op strategisch of operationeel niveau is, zij regelen de inkoop detachering voor u. Dit bedrijf levert junior inkopers tot een interim CPO waardoor uw inkoopprocessen succesvol voortbestaan. Naast dat zij de interim selecteren op hun professionele knowhow en expertise, zorgen zij ook dat de interim inkoper in elk opzicht past binnen de organisatiestructuur- en cultuur van uw onderneming.

Een interim die multi-inzetbaar is

De inkoop detachering professionals van INSINC worden onder andere geselecteerd op flexibiliteit, enthousiasme en doeltreffendheid, maar bovenal op multi-inzetbaarheid. Zij pakken een veelzijdigheid aan taken op waarbij u mag rekenen op goed resultaat. Of de inkoop detachering professionals nu aan de slag gaat met een Request for Proposal of het opzetten van een inkoopactieplan voor uw onderneming – u mag rekenen op kwaliteit. Wilt u graag een inkoop detachering professional inzetten? Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde artikelen

Vind de juiste functie door een werving- en selectiebureau in de Food branche in te schakelen

Leer autorijden door autorijles te volgen in regio Goes

Shop advisor