Onderzoeksite
Image default
Bedrijven

Creëer sterk en waterdicht materiaal door epoxy te bestellen

Wilt u sterk en waterdicht materiaal creëren, verstevigen of bekleden en zoekt u hiervoor het juiste materiaal? Die hebben wij voor u gevonden. Bij Harjon Polyester kunt u eenvoudig Epoxy bestellen. Deze hoogwaardige, heldere en sterke kunsthars is onverwoestbaar en daarmee zeer geschikt voor diverse mogelijkheden. Epoxyhars hecht namelijk zonder een hechtprimer op bijna iedere ondergrond en dat terwijl de ondergrond niet wordt aangetast. Bent u benieuwd naar alle voordelen en mogelijkheden van Epoxy? Lees dan snel verder!

De grootste voordelen van epoxy

Epoxy is zo populair omdat het een veelzijdige hars is. Dit heeft te maken met enkele voordelen. Zo heeft het een lange levensduur, is epoxy oplosmiddelvrij en daardoor milieuvriendelijker én is het materiaal waterdicht. Verder zijn er nog een aantal andere voordelen:

  • Naadloos
  • Slijtvast
  • Bevordert de hygiëne
  • Stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vochtbestendig en vloeistofdicht

Wilt u alle voordelen van epoxy ervaren? Bestel dit materiaal dan in de webshop of in de winkel van Harjon Polyester. Zo creëer of verstevigt u binnen de kortste keren uw vloer, boot, tafelblad, surfplank of andere ondergrond met dit sterke en heldere materiaal. 

Onderhouden van een hout-epoxy combinatie

Een van de bekendste combinaties met epoxy is hout, eventueel samen met een glasweefsel. Met deze combinatie creëert u schitterende resultaten, voornamelijk omdat het hout goed zichtbaar blijft door de helderheid van epoxy. Gelukkig is deze combinatie ook nog eens makkelijk in onderhoud. Eens in de 7 tot 10 jaar licht schuren en een nieuwe laklaag aanbrengen is al genoeg.

Bestel epoxy in de webshop van deze specialist of ga naar de winkel

Wilt u epoxy bestellen in de webshop van Harjon Polyester? Bekijk dan het volledige aanbod online en maak uw keuze. Ook als u liever fysiek gaat winkelen, is dat mogelijk. De winkel van deze specialist is ook voor u geopend. Waar wacht u nog op?

https://harjonpolyester.nl/

Gerelateerde artikelen

Een cursus zonnepanelen volgen bij een gerenommeerd bedrijf

Op zoek naar een lasbedrijf?

Wat maakt gember zo gezond?