Onderzoeksite
Image default
Bedrijven

GPS tracker

De installatie van een trace & tracking systeem biedt u heel wat mogelijkheden om uw wagenpark te gaan controleren. Dit auto tracking systeem van geoDynamics is ontworpen opdat de baas van het bedrijf ten alle tijde weet waar zijn werknemers / voertuigen zich bevinden. Wanneer u overweegt een auto tracker aan te schaffen is het sterk aanbevolen om eerst te onderzoeken welke verschillende gps auto tracking systemen er op de markt zijn. 

Wanneer u een auto tracking systeem wil om uw auto te beveiligen dan kan u deze aansluiten op de accu. De prijzen gaan van €100 tot €1.000. Goedkope systemen verwittigen u waar de wagen zich bevindt bij diefstal. Duurdere systemen kunnen de wagen realtime volgen, bijvoorbeeld via Firefox. Hiervoor heeft u dus enkel een internet verbinding nodig. Een gps tracking systeem werken met een magneet en een batterij.

Naargelang uw wensen en behoeftes – er zijn namelijk vele opties – is het best om een expert in te schakelen die u begeleidt in de aankoop. Contacteer geoDynamics daarom vrijblijvend voor een afspraak. U bespaart er tijd en geld mee. Service gegarandeerd!

http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace/