Onderzoeksite
Image default
Dienstverlening

De huisarts in Eindhoven met een goede dienstverlening

Bent u net in Eindhoven gaan wonen en heeft u een huisarts nodig? Of zoekt u een andere huisarts omdat u niet tevreden bent met uw huidige huisarts? Ga dan naar Huisartsenpraktijk Keunen. Zij werken samen met de beste specialisten in verschillende Eindhovense ziekenhuizen. Ze hebben zo altijd de beste zorg en service. Deze dienstverlening is ook zeer modern, want u kunt langskomen voor een consult, maar ook een e-consult is mogelijk. U hoeft zo niet altijd langs de huisarts te gaan. Dat scheelt u tijd, zodat u nog sneller van uw klachten af bent.

Vraag om raad bij diverse klachten bij uw gezondheid

U kunt bij deze huisarts in Eindhoven niet alleen langs voor een e-consult of een consult bij een huisarts, maar ook voor consulten bij andere specialisten. Er is bijvoorbeeld een spreekuur voor het verwijderen van wratten of voor vaatonderzoek. Ook voor kleine chirurgische ingrepen en hulp bij het stoppen met roken kunt u hier terecht. Of laat u medisch keuren voor het verlengen van uw rijbewijs. Deze huisarts in Eindhoven is dus zeer veelzijdig. Zij zijn gespecialiseerd in het oplossen van verschillende klachten. Bij meer ernstige klachten verwijzen ze u door naar het ziekenhuis, zodat uw klacht op de juiste manier wordt opgelost.

Vraag online om een herhaalrecept

U kunt bij de huisarts in Eindhoven eenvoudig online een herhaalrecept aanvragen. Zo hoeft u niet per se langs te komen voor een recept, maar u hoeft alleen uw bestelling op te komen halen. Zo heeft u hier de beste zorg, gecombineerd met gemak. Deze huisarts in Eindhoven is u altijd graag van dienst, en denkt graag met u mee over de oplossing voor uw klachten. Dit kunnen natuurlijk lichamelijke klachten zijn, maar ook wanneer u last heeft van mentale klachten, dan helpt deze huisarts in Eindhoven u er graag vanaf.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/