Onderzoeksite
Image default
Dienstverlening

Een onafhankelijke Scope 8 en Scope 10 inspectie laten uitvoeren

Werkt u met elektrotechnische installaties? Dan weet u vast en zeker dat u deze installaties geregeld moet laten inspecteren. Veel inspecties zijn verplicht, aangezien u alleen dan de veiligheid van uw werknemers kunt garanderen. Maar door wie laat u dergelijk inspecties doen? Bij Omega Inspectie kunt u terecht voor allerlei soorten inspecties. Ook voor een Scope 8 of Scope 10 inspectie schakelt u dit bedrijf in. Ze zijn onafhankelijk en voeren technische inspecties altijd deskundig, veilig en betrouwbaar uit. Inmiddels heeft Omega Inspectie al meer dan dertig jaar ervaring en voeren ze jaarlijks meer dan 2.000 inspecties uit. U kunt er dus vanuit gaan dat ze precies weten wat ze doen.

Het brandrisico terugdringen met een Scope 10 inspectie

Een Scope 10 inspectie moet u laten uitvoeren wanneer u in aanmerking wilt komen voor een verzekering. Veel verzekeringsmaatschappijen eisen dat u een Scope 10 inspectie uitvoert, anders zullen ze u niet verzekeren. Bij een Scope 10 inspectie wordt het brandrisico van uw elektrotechnische installaties in kaart gebracht. Dit kunt u met een gerust hart overlaten aan de inspecteurs van Omega Inspectie. Op het moment dat zij een mankement ontdekken aan uw installatie, zullen ze u vertellen welke maatregelen u het beste kunt nemen. Met dit professionele advies is uw installatie binnen de kortste keren weer bruikbaar, waardoor u weer veilig aan de slag kunt.

Neem contact op en vraag om een offerte

Wilt u een Scope 8, Scope 10 of een andere inspectie laten uitvoeren door Omega Inspectie, maar wilt u eerst weten wat het mogelijk gaat kosten? Dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact met ze opnemen voor meer informatie. Desgewenst wordt er ook een offerte op maat voor u opgesteld, waarin scherpe tarieven zijn opgenomen. U bent hier dus niet alleen qua betrouwbaarheid, maar ook qua prijs aan het juiste adres voor een Scope 8, Scope 10 of andere inspectie.