Onderzoeksite
Image default
Financieel

Zoekt u een incassobureau voor particulieren?

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau Bill incasseert ook voor een particulier. haast alle incassobureaus incasseren alleen voor bedrijven. Daar houdt het voor Bill dus niet op. Particuliere incasso opdrachten zijn bij Bill van meer dan van  harte welkom. Debiteuren uit heel Nederland kunt u bij Bill indienen. Bill incasseert landelijk, door heel Nederland en Vlaanderen. Incasso opdrachten van particulieren zijn altijd afwijkend.Omdat dit doorgaans maatwerk is. Bill is hèt incassobureau voor particulieren.

De minnelijke fase bij een incassobureau voor particulieren

We sturen uw debiteur een eerste verzoek. Daarin staat wat er wanneer betaald zal moeten worden. Eventueel kan een betalingsregeling afgesproken worden met debiteur. Dit is een goede oplossing voor iedereen. Naar de rechter gaan, brengt hoge kosten met zich mee. Het bedrag aan proceskosten moet door de opdrachtgever eerst vooruitbetaald worden en kan in een later stadium verhaald worden . Een betalingsregeling is een goede oplossing om een  ingewikkeld proces te vermijden. Wel moet de betalingsregeling dan systematisch door debiteur nagekomen nageleefd worden. Eenvoudig een incassobureau voor particulieren inschakelen dan ga je naar Bill.

Gratis uw vordering indienen

Indien de debiteur niet te bereiken is. Of hij/zij wil of kan niet voldoen. Kunnen we de zaak ook aanhangig maken bij de kantonrechter. Via een dagvaarding wordt debiteur dan opgeroepen om bij het kantongerecht te verschijnen. Verschijnt hij niet dan wordt het een verstekvonnis. Vervolgens spreekt de kantonrechter vonnis uit. Met deze uitspraak kan er beslag gelegd worden. Ook de auto van debiteur kan in beslag worden genomen. De kosten die hiermee gemoeid zijn komen voor conto van uw debiteur. Snel uw vordering indienen voor het te laat is!

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html