Onderzoeksite
Image default
Groothandel

Schaf een gekoelde werkbank of display koelkast aan bij de expert

Bent u voor uw onderneming op zoek naar koelapparatuur, zoals een gekoelde werkbank of een display koelkast? Dan is het prettig dat u wordt geholpen door iemand met verstand van zaken, bijvoorbeeld een ervaren installateur. Bij Koops Retail vindt u allerlei soorten koelelementen om de producten in uw zaak fris en vers te houden.

Maak verse gerechten en koel ze meteen in een gekoelde werkbank

De gekoelde werkbank is een must voor iedere horecagelegenheid! U heeft alle ingrediënten dicht bij elkaar staan waardoor u snel al uw gerechten of broodjes klaar kunt maken. Op deze manier blijft alles lang vers, fris én heerlijk! U heeft keuze uit een reguliere gekoelde werkbank, maar het is ook mogelijk om een speciale gekoelde werkbank te kopen voor bijvoorbeeld de bereiding van haring.

Wanneer gebruikt u een display koelkast?

Een display koelkast is ideaal wanneer u drankjes of etenswaren koel wilt houden die ook aantrekkelijk gepresenteerd moeten worden in uw winkel, horecazaak of bedrijfsruimte. Het is ideaal voor voorverpakte broodjes, blikjes drinken en bijvoorbeeld gesneden fruit. De etenswaren blijven heerlijk vers en verhogen de koopintentie van de klanten – wie kan er nou zo een heerlijk vers hapje weerstaan? Bij Koops Retail heeft u keuze uit een display koelkast met één of twee deuren. Welke kiest u?

Redenen om een bestelling te plaatsen bij deze expert

Koops Retail is onderdeel van Koeltechnisch Buro Midden Nederland – dé specialist op het gebied van koelingen. Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor de producten van Koops Retail is het feit dat u geholpen worden door een gecertificeerde installateur. Wanneer u vragen heeft, krijgt u dus advies van een installateur die weet waar hij of zij het over heeft. Daarom rekent u bij Koops Retail altijd op het beste advies als u op zoek bent naar een display koelkast of een gekoelde werkbank. Natuurlijk is het mogelijk om te bellen, maar u kunt ook een e-mail sturen om bijvoorbeeld extra specificaties op te vragen. Daar zijn de deskundige medewerkers bij dit bedrijf voor!