Onderzoeksite
Image default
Particuliere dienstverlening

Voor verandazeilen en tentreparatie schakelt u deze specialisten in

Zeilmakerij Witte heeft al ruim honderd jaar ervaring in de zeilmakerij. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1910 hebben deze specialisten veel ervaring opgedaan en kennis vergaard over het repareren van tenten en zeilen. Sindsdien hebben zij zich ontplooid tot een deskundige leverancier van op maat gemaakte zeilen. De zeilen kunnen voor vele situaties worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het flexibel afsluiten van uw terrasoverkapping of veranda.

Creëer een comfortabele zithoek in uw tuin

Veel mensen in Nederland kiezen tegenwoordig voor een terrasoverkapping of veranda. Hierdoor creëert u een gezellige zithoek in uw tuin. Echter, vaak hebben terrasoverkappingen of veranda’s een open gedeelte, waardoor het nogal koud kan zijn op dagen met minder weer. Verandazeilen zijn daarom zeer handig! Wanneer u een open gedeelte van uw terrasoverkapping of veranda op een nette flexibele manier wilt afsluiten, dan kiest u voor de prachtige verandazeilen van deze experts. Of het nu regent, sneeuwt of waait; u geniet het hele jaar door van uw prachtige tuin!

Koop geen nieuwe tent; laat deze repareren

Niet alleen voor prachtige verandazeilen, maar ook voor de uitvoering van een tentreparatie kunt u terecht bij deze specialisten. Gaat u bijvoorbeeld op vakantie met uw caravan of camper, maar is uw luifel of voortent beschadigd? Dat is geen probleem voor deze specialisten; zij voeren tentreparatie namelijk uit op een zeer nauwkeurige en nette wijze. Verder kunt u hier terecht voor het repareren van:

  • Ramen;
  • Risten;
  • Slikranden;

Door de tentreparatie uit te laten voeren door deze specialisten, wordt uw luifel of zeil weer als nieuw. Zo gaat u altijd goed voorbereid op reis en kunt u met een gerust hart kamperen!

Neem contact op met deze specialisten

Bij deze specialisten kunt u rekenen op uitstekende service en kwaliteitsproducten tegen een aantrekkelijke prijs. Indien u meer informatie behoeft over de producten of werkwijze van deze specialisten, schroom dan niet om contact met hen op te nemen. De contactgegevens vindt u op de website.