Onderzoeksite
Image default
Vakantie

Sfeer en gezelligheid gegarandeerd met een Tentipi

Heeft u een beschutte plek nodig voor de gasten van uw feest, evenement of festival? Dan wilt u niet alleen dat uw bezoekers daar onderdak vinden, maar ook dat het er gezellig en sfeervol is. Dat kan als u investeert in een Tentipi van Nordictents.eu. Het ontwerp van deze tenten doet denken aan de tipi’s van de Indianen, omdat de tenten een punt hebben en rond zijn. Maar het is eigenlijk afkomstig van de Sami, het nomadische volk van Lapland die in deze tenten, die ze Kata noemen, wonen. Als de Tentipi aan de eisen van dit volk in Lapland voldoet, dan voldoet het vast ook aan die van u. En bij de tentenspecialist Nordictents.eu heeft u een ruime keuze.

Voor elk evenement een tent

Deze tenten- en outdoor specialist biedt verschillende tentmodellen aan. U kunt bijvoorbeeld investeren in een traditionele Tentipi, die ideaal is voor kleinere feesten, zoals bruiloften of werkfeesten. U kunt er maximaal 40 mensen in kwijt. Bent u zeker van een goede weersvoorspelling? Dan is een sfeervolle overkapping een uitstekende keuze, met een puntdak, maar open zijden. U kunt investeren in een grotere tent met luifels die beschutting biedt en knus is, maar waar u wel 72 mensen een zitplek aan kunt bieden. Tot slot zijn er Tentipi’s die u naast elkaar kunt zetten, die u aan de zijkanten kunt openen en waar u een heel groot overdekt gebied mee creëert. Dat is ideaal voor grotere evenementen en festivals.

Wat doet deze specialist nog meer?

Naast de verkoop van tenten voor evenementen, kan Nordictents.eu u ook helpen bij het inrichten van deze tenten en het verzorgen van verlichting. Bent u niet op zoek naar een grote Tentipi, maar vindt u het model mooi? Dan kunt u bij de winkel in Kerkrade of online ook kleinere tenten aanschaffen die ideaal zijn voor kampeervakanties en waar u vele jaren plezier van heeft.

https://nordictents.eu/