Onderzoeksite
Image default
Vakantie

Verblijf op een prachtige natuurcamping op de Veluwe

Trek je er komende vakantie eropuit met jouw gezin? En wil je het liefst kamperen in de natuur, maar vind je dat jouw kinderen zich wel moeten kunnen amuseren? Kom je vakantie vieren op Camping Het Vossenhol! Op een van de mooiste plekjes van Ermelo vervelen de kinderen zich geen moment. De natuurcamping ligt rustig midden in de bossen van de Veluwe, maar wanneer je op zoek bent naar meer vertier, dan is het gezellige centrum van Ermelo altijd dichtbij. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke bier-, wijn- of whiskyproeverij en Voor de kinderen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd.

Geniet van de nieuwste trend op kampeergebied: glamping op de natuurcamping op de Veluwe

Je wilt de prachtige omgeving van de Veluwe ontdekken, maar kamperen is niets voor jou. In dat geval past glamping écht bij jou. Dit is een trend op het gebied van kamperen. Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?

Bijzondere voorzieningen op deze natuurcamping op de Veluwe

Wist je dat Camping het Vossenhol niet zomaar een camping is? Deze natuurcamping op de Veluwe beschikt over bijzondere faciliteiten die je niet op iedere camping vindt. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren.