Onderzoeksite
Image default
Woningen

Ons doel is om in korte tijd aan de behoeften van de klantOns bedrijf is opgericht in 2009. Gedurende deze tijd hebben we het vertrouwen van onze klanten en partners verdiend.
De grootste ontwikkelaars van de stad werken met ons samen.
Ons bureau en al onze specialisten zijn gecertificeerd.
Een goed ontwikkeld wettelijk kader zorgt voor volledige ondersteuning van de transactie, van het ontvangen van een bestelling tot het verhuizen van een klant naar een nieuw appartement.
Handige locatie en werkschema.
We werken in verschillende domeinen van onroerend goed.
In tegenstelling tot makelaars hebben wij namelijk onze eigen panden, want wij voeren een dringende verlossing en constructie uit.
We hebben duizenden succesvolle transacties op onze rekening staan, we helpen zelfs in de moeilijkste situatie.
Ons doel is om in korte tijd aan de behoeften van de klant te voldoen en alleen de meest positieve indrukken over ons bedrijf achter te laten.
We zijn constant op zoek naar nieuwe partners om onze voorwaarden nog beter te maken.

We groeien en ontwikkelen onszelf en ontwikkelen iedereen die bij ons kwam. Gepassioneerd door ons werk, delen we graag onze ervaring, kennis en subtiliteiten van het werken met vastgoed.
Ons makelaarskantoor is een van de toonaangevende makelaars. We werken gewetensvol en steken veel energie in het werk waar we van houden.
Ons team bestaat uit specialisten met verschillende specialisaties, wat het mogelijk maakt om klanten een volledig pakket van diensten te bieden – van advies tot het sluiten van contracten voor zakelijk onroerend goed voor hypotheken.

 

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/