Onderzoeksite
Image default
Zakelijk

Laadpalen voor zakelijk en particulier gebruik laten plaatsen

Overweegt u laadpalen te laten plaatsen bij uw bedrijf? Of bij u thuis? Dan doet u er goed aan om te kiezen voor de New Motion laadpaal van Charge Pro. Hiermee creëert u allereerst meerwaarde voor uw klanten en bezoekers. Zij kunnen langer bij uw bedrijf, zoals in het winkelcentrum of de bioscoop, verblijven, waardoor u meer omzet genereert. Maar voor zowel zakelijk als particulier gebruik is er meer. De kosten voor elektriciteit worden vergoed als u een laadpaal laat plaatsen en is het een milieuvriendelijke en duurzame keuze. Wist u dat deze specialist de laadpaal kosteloos levert, installeert én monteert en u ook nog eens voorziet van onderhoud? Waar wacht u nog op?

Wat zijn de kosten om een New Motion laadpaal te plaatsen?

Voordat u een New Motion laadpaal laat plaatsen, bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten. Het is immers een keuze die niet over één nacht ijs gaat. Bij een specialist als Charge Pro vraagt u alle informatie gemakkelijk op. Bovendien voorziet deze specialist u graag van passend advies over bijvoorbeeld de mogelijkheden voor de locatie en over de beschikbaarheid van de laadpalen. Maar zij vertellen u ook alles over de verschillende voordelen bij zowel zakelijk als particulier gebruik.

Draag uw steentje bij aan het milieu door laadpalen te laten plaatsen

Als u rijdt in een elektrische auto, maakt u een goede keuze voor het milieu. De elektriciteit waarmee uw auto wordt aangedreven, is bovendien van groene stroom en de kosten voor het laten plaatsen worden steeds lager. Hiermee kiest u voor een milieuvriendelijkere energiebron dan wanneer u rijdt in een benzine of diesel auto. Wilt u meer informatie ontvangen over het laten plaatsen van een New Motion laadpaal? Of heeft u vragen over elektrisch rijden en de voordelen hiervan? Neem dan gerust contact op met de specialist.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe rekenmethode met NTA 8800

Alles voor uw slagerij inrichting vindt u bij deze specialist

Loopbaanontwikkeling en outplacement