Onderzoeksite
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een innovatief en kostenbesparend tijdregistratiesysteem voor uw bedrijf

Bent u een bedrijfseigenaar of iemand die personeel in dienst heeft, dan kunt u met een prikklok zien wanneer ze binnenkomen en weggaan. Heeft u in uw gebouw ook ruimtes waar een tijdregistratiesysteem bij nodig is, dan kunt u zelfs zien wanneer ze waar zijn geweest en voor hoe lang. Deze informatie heeft u niet altijd nodig, maar wel als het tijd is voor de beoordelingsgesprekken, als u de gewerkte uren moet uitbetalen en als u een klacht moet onderzoeken. EasySecure International maakt innovatieve tijdregistratiesystemen op maat.

De prikklok van de toekomst

We kennen de prikklok wel van ploegendiensten en de ouderwetse prikklok werkte met een kaart en een stempel. Vandaag de dag gaat dat natuurlijk allemaal digitaal en automatisch. Veel bedrijven gebruiken een kaart, een code of een tag. Deze geldt dan vaak ook als identificatiebewijs en voor de beveiliging om te controleren dat iedereen die binnen is daar ook de bevoegdheid voor heeft. EasySecure International maakt dat soort prikklokken op maat voor u. Maar wilt u een tijdregistratiesysteem waarmee u tijd en geld bespaart, dan kiest u voor een applicatie met mobiele telefoon of biometrische gegevens.

Minder onderhoud en kosten

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan de nieuwste en meest innovatieve systemen van EasySecure International. Als u scant met de mobiele telefoon, met de vinger of het gezicht, dan heeft u geen kaarten of tags meer nodig. Dat betekent dan weer dat u hier niet in hoeft te investeren, dat u ze niet hoeft op te laden, uit te delen en te vervangen. Er zijn maar weinig mensen die hun mobiele telefoon vergeten of kwijtraken en bij het scannen van biometrische gegevens is dat natuurlijk nooit een probleem. Bij EasySecure International weet u ook zeker dat de privacy van uw personeel niet wordt geschonden. U heeft uw investering in dit tijdregistratiesysteem daarom altijd snel terugverdiend.

Gerelateerde artikelen

Kies uit de bedrijfsautoverzekering die bij uw onderneming past

Met railverlichting systemen verstelt u de verlichting in uw pand precies zoals u wilt

Vervoer elektriciteit efficiƫnt en compact met een spanningsrail