Onderzoeksite
Image default
Hobby en vrije tijd

De beste elektrische bakfietsen voor 2021 – Get Ready to Ride!

Voor ouders die regelmatig met hun kinderen en spullen op pad gaan, is een bakfiets een uitkomst. Met een elektrische variant kun je op een duurzame en snelle manier je kids naar school brengen, boodschappen doen en zelfs op vakantie gaan. Genoeg reden om de beste elektrische bakfietsen voor 2021 op een rijtje te zetten. In deze blog hebben we de nieuwste modellen van verschillende merken uitgelicht. Dus zet je schrap en maak je klaar om te fietsen!

Urban Arrow Family 2.0

De Urban Arrow Family 2.0 is een absolute favoriet onder ouders. Het model heeft een sterke motor en accu en is dankzij de lage instap makkelijk te maneuvreren. Het laadvermogen van de bak is 275 kilogram en je kunt er twee kinderen en wat boodschappen in kwijt. De fiets is ook geschikt voor lange afstanden en heeft een hoge mate van comfort. De Family 2.0 is wat aan de prijzige kant, maar dan heb je wel een topkwaliteit bakfiets.

Babboe City

De Babboe City is een prachtige, compacte bakfiets die erg wendbaar is in het drukke stadsverkeer. De fiets heeft een sterke middenmotor en kan tot wel 100 km op een volle accu. De bak van de City heeft een laadvermogen van 80 kilogram en biedt plek aan twee kinderen. Wat deze fiets extra bijzonder maakt, is het feit dat hij erg betaalbaar is in vergelijking met andere modellen.

Christiania Bikes

Christiania Bikes is een Deens merk dat al jarenlang bekendstaat om haar innovatieve designs. De fietsen hebben een robuust uiterlijk en zijn gemaakt van materialen van topkwaliteit. De elektrische uitvoering van de Christiania bakfiets heeft een lange levensduur en biedt veel laadruimte. Er passen makkelijk drie kinderen in de bak en je kunt er veel bagage in kwijt.

Tern GSD

Als je op zoek bent naar een bakfiets die je ook voor andere doeleinden dan alleen gezinsvervoer kunt gebruiken, is de Tern GSD perfect. Dit model heeft een strak design en toch genoeg laadvermogen voor twee kinderen. Met de Tern GSD kun je tot wel 190 kilometer fietsen op één acculading. De fiets is compact, lichtgewicht en kan worden ingeklapt, zodat hij weinig ruimte in beslag neemt.

Riese & Müller Load 75

Last but not least: de Riese & Müller Load 75. Deze bakfiets is een echte krachtpatser en heeft een unieke, gewichtsdragende constructie. Het model is perfect voor ouders die graag lange afstanden afleggen of boodschappen doen. De bak van de Load 75 biedt ruimte aan drie kinderen en er kan maximaal 200 kilogram bagage in worden meegenomen. De elektrische ondersteuning is zo sterk dat je flinke heuvels met gemak kunt beklimmen.

Of je nu in de stad woont of daarbuiten, er is altijd wel een perfecte elektrische bakfiets voor jou en je gezin te vinden. De bovenstaande modellen behoren tot de beste die er op de markt zijn in 2021. En voor fietsenwinkels is het goed om te weten welke modellen in de smaak vallen bij hun klanten. In ieder geval zijn al deze modellen een duurzame keuze en zeer geschikt voor mensen die graag op een milieuvriendelijke manier van A naar B willen fietsen. Dus zoek je nog een nieuwe bakfiets? Dan weet je nu waar je aan toe bent!