Onderzoeksite
Image default
Alarmsysteem

Verzeker uw garage

Verzeker uw garage

Het op slot doen van je voordeur is iets van een ritueel voor jou in deze fase van het spel, toch? Je gaat je terugtrekken naar je slaapkamer, kruipt lekker in een goed boek en slaapt stevig terwijl je weet dat je je deuren op slot hebt gedaan en bent beschermd. Maar heb je ooit gedacht aan je garagedeur? Het kan een echte welkomstmat lijken voor iemand die probeert je waardevolle spullen te pakken. Er kunnen echter beveiligingssystemen en andere maatregelen worden genomen om ongewenste gasten van buitenaf te houden.

Laat uw garage-afstandsbediening niet in uw auto achter

Als uw deur een externe open functie heeft, laat de afstandsbediening dan niet in uw voertuig achter, ongeacht waar deze is geparkeerd. Een snel bezoek aan een plaatselijke thuisverbeteringswinkel om uw grotere afstandsbediening te vervangen ten gunste van een verplaatsbare sleutelhangerafstandsbediening, geeft u gemoedsrust wetende dat er geen toegang is om uw garagedeur zonder uw medeweten te ontgrendelen. Pas het merk en het jaar aan en lees de handleiding voor activeringsinstructies.

Sluit de deuren en ramen

Zorg ervoor dat alle vensters in de vergrendelde positie staan. Voor extra metingen kunt u kant-en-klare bars of mode-stalen buizen aan beide zijden van de ruit installeren om een ​​barrière te creëren. Als u een verbindingsdeur hebt vanuit uw garage naar het hoofdgedeelte van uw huis, zorg er dan voor dat het slot op deze deur altijd goed is bevestigd.

Sluit de ramen

Inbrekers zijn meestal op zoek naar toegangspunten, maar voelen zich ook aangetrokken tot laaghangend fruit. Het installeren van gordijnen of jaloezieën voor uw ramen kan daarom ongewenste aandacht van uw huis afleiden. Als jaloezieën geen optie voor u zijn, vervormt een ondoorzichtig behang elke activiteit in uw garage.

Bewegingsmelder Buitenverlichting

Bewegingssensorverlichting kan bandieten wegjagen en u tijdig waarschuwen om in elke situatie tussenbeide te komen. De infraroodlampen detecteren de lichaamstemperatuur en alles wat beweegt. Je kunt de timer instellen op de lengte waarop een bepaald lampje blijft branden en de illusie geven dat je thuis bent en wakker bent.

Installeer een beveiligingssysteem

Nadat u de juiste voorzorgsmaatregelen hebt genomen, kunt u overwegen om een ​​huisbeveiligingssysteem te installeren. Mijn alarmcentrale beveiligingsalarmen kunnen helpen om sluipgangers te overrompelen en u en de politie te waarschuwen voor hun tegenslagen.

De veiligheid van uw gezin en eigendommen is belangrijk. Volg deze gids om uw bezittingen te beschermen en de hele nacht te slapen, wetende dat uw huis op alle fronten wordt beschermd, zowel binnen als buiten.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam