Onderzoeksite
Image default
Woning en Tuin

Leuke naamborden snel in huis

Naambordjes bestellen dat is toch echt het handigst online! Kijk maar eens naar het aanbod bij De Naambordensite. Je hebt de keuze uit stijlvolle naamplaten, hippe borden en strakke exemplaren. Ook vrolijke, bonte, bescheiden, uitbundige en zelfs verlichte borden zijn leverbaar. Bij het zoeken naar een nieuw naamplaatje en/of huisnummer is het belangrijk dat je weet welk materiaal de voorkeur verdient. Dit zijn zomaar een paar opties: hout, kunststof, metaal, glas en steen.

Zoveel mogelijkheden!

Aan de linkerkant op de homepage zie je een overzicht van wat allemaal mogelijk is. Klik er maar eens op en je krijgt een overzicht van alle naamborden in die specifieke categorie te zien. Ben je eigenaar van je eigen onderneming? Dan loont het de moeite de verschillende bedrijfsborden te checken. Ze zijn zowel geschikt voor een kantoor aan huis als voor winkel- en bedrijvenpanden. Het Naambordensite-team kan jouw logo op het bord plaatsen met daarbij de naam en bijvoorbeeld het motto dat je voert of een andere toepasselijke tekst. Er staan meerdere kleurencombinaties van bord en tekst tot je beschikking.

Met of zonder huisnummer?

Bij een naambord hoort natuurlijk een huisnummer. Sommige mensen geven de voorkeur aan een bord met naam en nummer. Anderen hebben genoeg ruimte voor twee aparte platen. In het laatste geval is het wel zo leuk om voor dezelfde stijl en hetzelfde materiaal te kiezen. Tegelijkertijd kan het heel verrassend zijn er een beetje contrast in te brengen. Afijn, de keuze is natuurlijk geheel aan jou.

Alle borden die online te bewonderen zijn, kun je vandaag nog bestellen. Met uitzondering van een paar extreem grote borden (denk aan verlichte platen en uithangborden), worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Plaats je een bestelling vanuit een ander Europees land dan Nederland dan geldt wel een bezorgbedrag. En dan is er ook nog altijd de mogelijkheid dat je een en ander persoonlijk komt afhalen bij De Naambordensite. Het adres is: Walenburg 30 Heemskerk.

https://www.denaambordensite.nl