Onderzoeksite
Image default
Woning en Tuin

Ilex Crenata bestellen bij Heijnen Haagplanten

De Ilex Crenata is een struikachtige plant die behoort tot de familie van de aquifoliaceae. Deze plant heeft veel verschillende vormen en maten, waaronder de Japanse holly, de box-leaved holly en de castaneifolia. Deze laatste is een grote struik die tot 4 meter hoog kan worden. Deze plant heeft diepgroene bladeren die aan weerszijden van de twijgen groeien. De bloemen zijn klein, geel-wit en hebben een zoete geur. De vruchten zijn kleine rode bessen die eetbaar zijn. Deze plant is erg populair bij tuinders omdat ze gemakkelijk te verzorgen is. Het is een sterke plant die weinig water nodig heeft en weinig zorg en onderhoud nodig heeft. Het is ook een goede plant om als windscherm te gebruiken, omdat de bladeren dicht aaneengesloten zijn en de struik dicht is. 

Deze plant is ook een populair decoratief element in tuinen, vooral door de mooie kleuren van de bladeren en vruchten. Het is ook een populaire plant voor bonsais omdat het een goede vorm en structuur heeft. Wil je de Ilex Crenata bestellen, dan ben je hier aan het juiste adres.  Deze veelzijdige plant wordt veel gebruikt in tuinen, voor windschermen, en als decoratief element. Het is ook erg populair bij bonsai-liefhebbers omdat het een goede vorm en structuur heeft. 

Kwekerij haagplanten Heijnen 

Haagplanten Heijnen is een gerenommeerde kwekerij die gespecialiseerd is in het kweken van haagplanten en bomen van hoge kwaliteit. Het bedrijf is gevestigd in het pittoreske Limburgse dorpje Roggel en biedt een uitgebreid assortiment aan haagplanten, waaronder beuken, hulst, taxus, coniferen en liguster. Haagplanten Heijnen staat bekend om zijn deskundig advies en uitstekende service, die zowel particulieren als professionals aanspreekt. Het bedrijf levert door heel Nederland en België en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de kwekerij sector. Of je nu op zoek bent naar haagplanten voor privacy in je tuin, of naar een mooie accentplant voor je landschap, Haagplanten Heijnen heeft een plant die bij jouw behoeften past.

https://www.haagplanten-heijnen.nl/japanse-hulst