Onderzoeksite
Image default
Beauty en verzorging

Laat je verwennen bij de schoonheidssalon in Borne

Bij de schoonheidssalon in Borne kan je voor allerlei diverse behandelingen terecht. Zo bieden we bijvoorbeeld gezicht behandelingen aan, maar het is ook mogelijk om een heerlijke massage te ondergaan. Wanneer je bij ons langskomt zal je even helemaal tot rust komen. Je hoeft namelijk nergens aan te denken. Het enige wat je hoeft te doen is rustig zitten en ontspannen. Laat ons het werk maar doen. We vinden het belangrijk dat jij even helemaal tot rust komt en daarnaast ook nog fysieke voordelen hebt aan onze behandelingen. De schoonheidssalon in Borne kan je namelijk ook goed helpen wanneer je last hebt van uiteenlopende huidproblemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan acne. Maar niet alleen voor huidproblemen kan je bij ons terecht, de verzorging van wimpers en wenkbrauwen kan je ook aan ons overlaten. Door onze vele ervaring kunnen we je van een goed advies voorzien. Dat is handig wanneer je geen idee hebt wat bij je zal passen.

Allerlei verzorgingsproducten in huis

Iets wat de schoonheidssalon in Borne ook aanbiedt zijn speciale verzorgingsproducten. Alle producten die wij aanbieden zijn zeker weten goed. Wel zijn er uiteraard allerlei verschillende soorten producten. We voorzien je graag van een goed advies. Zo weet je zeker dat je de juiste producten hebt voor jouw type huid. Bij de schoonheidssalon in Borne nemen we graag de tijd voor je. We helpen je immers graag.

Laat je helpen

Kan je wel wat ontspanning gebruiken, of een beetje extra verzorging? Dan zit je bij de schoonheidssalon in Borne helemaal goed. Neem om die reden contact met ons op om een afspraak te maken. Contact opnemen met de schoonheidssalon in Borne kan je doen door te bellen of door een mailtje te sturen. We zien je graag tegemoet in onze salon.