Onderzoeksite
Image default
Boeken en Tijdschriften

Laat jouw zelfgeschreven boek op een kwalitatieve manier drukken

Ben je al een tijd bezig geweest met het opstellen van recepten? Wil je dit nu aan de wereld tonen en je receptenboek maken bij een professionele partij? Begrijpelijk! Door een boek te laten printen kun je het fysiek vasthouden en kun je het zien als de kroon op je werk. Daarnaast kan iedereen kennismaken met jouw schrijftalent. Voor het laten drukken of printen van een boek kun je terecht bij Bookadew. Deze specialist heeft veel ervaring in dit vakgebied en weet je daarom altijd de beste service te bieden. Bovendien kun je hier zowel grote als kleine oplages laten drukken en profiteer je van een scherpe prijs. Perfect, nietwaar?

Grote of kleine oplage? Wat voor cover? Aantal pagina’s?

Elk boek dat Bookadew drukt, is anders. Daarom is het van tevoren belangrijk dat je nadenkt over de doelgroep van het boek en een schatting te maken voor de hoeveelheid geïnteresseerden. Niet elk boek vraagt namelijk om een oplage van 2.500 boeken. Gelukkig maakt het bij deze specialist niet uit hoe vaak je jouw boek wilt laten drukken. Naast de oplage is het belangrijk dat je weet wat voor soort cover je wilt, wat voor papiersoort je voor ogen hebt, het aantal pagina’s dat je wilt laten printen en of je jouw boek in kleur of zwart-wit wilt laten drukken. Deze zaken vul je in de prijscalculator in, waarna er een specifieke prijsindicatie uitrolt. Zo weet jij hoeveel het drukken van een boek ongeveer gaat kosten.

Bestel een inkijkexemplaar of vraag om advies

Als je akkoord gaat met de prijsindicatie, kun je direct jouw boek laten printen. Maar deze experts begrijpen ook dat je benieuwd bent naar het resultaat, voordat je daadwerkelijk een bepaalde oplage laat printen. Bestel dan een inkijkexemplaar. Je ziet meteen of het drukwerk aan je verwachtingen voldoet of dat er eventueel aanpassingen nodig zijn. Weet je nog niet precies hoe jouw boek vorm moet krijgen? Neem dan contact op met de medewerkers van Bookadew of bekijk op de website de afgeronde projecten.