Onderzoeksite
Image default
Cadeau

De volgende is ook jarig

Nu zal je zo zien! Mijn vrouw heeft mij een aantal jaar geleden verrast met een abraham pop van een motorrijder en ik zou diezelfde soort pop graag in een sarah-vorm willen bestellen. Zij houdt er zelf namelijk ook heel erg van om te motorrijden, dus lijkt me een sarah motorrijder absoluut een passende vorm om in te gieten. Ik ben maar eens gaan zoeken op het internet en weldra vond ik denk ik wel de juiste match, althans, de website waar mijn vrouw destijds ook op heeft gezocht, denk ik.

 

Het was nog best een gedoe

Ik moet zeggen dat het niet makkelijk is om zo’n groot, log ding je tuin in te krijgen, hoor. Ik bedoel, je krijgt hem uiteraard niet opgeblazen binnen, dat zou toch van de gekken zijn. Nee, je krijgt hem met alle benodigdheden binnen om hem op te kunnen blazen en uiteindelijk weer op te kunnen bergen ook, maar goed, ik ben natuurlijk een koppige vent die denkt dat hij het allemaal zelf wel kan, dus heb ik zonder gebruiksaanwijzing geprobeerd dat ding op te blazen. Nou, dat lukte niet helemaal en daarom heb ik uiteindelijk toch maar de aanwijzingen gevolgd.

 

Het is uiteindelijk helemaal goedgekomen

Ik ben ook maar gewoon een koppige zak, soms. Het is allemaal gelukt en ik heb zelfs nog een beetje hulp nodig gehad, maar het is oké. De sarah motorrijder staat en ik ben er trots op. Ik ben trots op het feit dat ik hetzelfde kan terugdoen voor mijn vrouw wat ze een aantal jaar geleden ook voor mij heeft gedaan. En dat is gewoon een ontzettend fijn gevoel, snap je. Ik zou echt niet weten wat ik zonder mijn vrouw zou moeten in een maatschappij zoals deze en ik voel me bevoorrecht om een sarah pop voor haar op te tuigen.