Onderzoeksite
Image default
Cadeau

Gepersonaliseerde pennen bij Pen Graveren

Bij Pen Graveren kan je een Mont Blanc balpen laten graveren, om er een persoonlijke touch aan te geven. Het graveren van de pennen is volledig gratis, en het is mogelijk om er één tot twee zinnen op te laten zetten. Als er wordt gekozen om twee zinnen te laten graveren, dan wordt de tekst in het midden, gecentreerd neergezet. Dit kan je zelf aangeven tijdens de bestelprocedure, samen met de tekst die je zou willen hebben. Wanneer de pennen worden verzonden, wordt er een mooi geschenkdoosje omheen gedaan, waardoor het een uniek cadeau wordt.

De accessoires van een Mont Blanc pen

De pennen van Mont Blanc kunnen natuurlijk niet voor eeuwig blijven schrijven. Het is daarom ook noodzakelijk om regelmatig nieuwe vullingen hiervoor te bestellen. Gelukkig kan dit ook bij Pen Graveren. Voor elk soort pen van Montblanc zijn er vullingen beschikbaar, en er zijn ook kant en klare inktpatronen. De inkt is er in meerdere kleuren, maar ook potloodvullingen en vullingen voor de vulpennen zijn er ook. Om het allemaal netjes te bewaren, heeft Pen Graveren ook mooie etuis waar je de pen in kunt doen. Sommige etuis zijn groot genoeg om er meerdere pennen in kwijt te kunnen, en de etuis zijn gemaakt van kwaliteitsleer.

Pennen van het merk Waterman

Er zijn dus pennen van Mont Blanc, maar je kan ook een Waterman pen kopen. Dit is een herkenbaar en populair merk, die afkomstig is uit Frankrijk. Dit merk is begonnen met een clip aan de pen, om hem zo ergens aan te hangen. Dit kan bijvoorbeeld in de borstzak, om ervoor te zorgen dat de pen er niet uit zal vallen. Bijna elke pen heeft er nu wel een, maar het is leuk om te weten dat het merk Waterman hier de grondlegger van is. De rest van de pen ziet er enorm elegant uit en is een mooi geschenk om te geven. De pennen zijn bijzonder en erg exclusief. Ook bij deze pennen is het mogelijk om ze te laten graveren.

Hoe werkt het bestellen?

Je kan gemakkelijk via de website een pen bestellen bij Pen Graveren. De pen die je graag zou willen plaats je in je winkelmandje, en bij het aantal producten kan je ook gelijk de gravering invullen. Daarna hoef je alleen nog maar wat gegevens in te vullen, en dan wordt de bestelling zo snel mogelijk geleverd. Mocht je hem willen laten graveren, dan kan je opgeven of de persoon die hem gaat gebruiken linkshandig of rechtshandig is. Daarop wordt de tekst aangepast, en het wordt standaard in het lettertype Arial gezet.

 

Meerdere producten bestellen

Als je een hele hoop producten wilt bestellen, en misschien een lading dezelfde pennen wilt inslaan, dan is het mogelijk om gebruik te maken van een staffelkorting. Dit staat niet echt aangegeven op de website bij de producten, maar je kan gemakkelijk een offerte opvragen of contact opnemen via de telefoon of de mail. Als er speciale verzoeken komen dan is het vaak noodzakelijk om telefonisch contact op te nemen, zodat er persoonlijke hulp kan worden aangeboden.

 

https://www.pengraveren.nl/merk/montblanc