Onderzoeksite
Image default
Mode en Kleding

Geef een lingerie set cadeau

Geef een lingerie set cadeau

Wat is er nu mooier, dan het cadeau geven van een lingerie set aan je vriendin of vrouw. Dit kan zomaar, maar ook met een speciale gelegenheid. Het is voor veel vrouwen namelijk een blijk van waardering aangezien je toch de nodige moeite moet doen om uiteindelijk te bepalen welke beha en bijpassende string je hiervoor kiest. Toch is het wel belangrijk dat je goed beslagen ten ijs komt, want er is natuurlijk niets zo vervelend als een setje die uiteindelijk niet blijkt te passen. Dat betekent voor een vrouw dus vaak dat je niet exact weet welke maat of ze heeft, wat kan leiden tot teleurstelling en een deceptie voor beide partijen. Om je te helpen, hebben we een aantal tips voor je, waarmee je zeker weten slaagt.

Doe je huiswerk goed!

Ben jij van plan je vriendin of vrouw te verassen met een mooi lingerieset, dan is het belangrijk dat je vooraf goed je huiswerk doet. Dat betekent uiteraard dat je exact weet wat je mooi vindt en nog belangrijker je ook weet welke maat of ze heeft. Wanneer je namelijk met iets thuis komt wat en niet pas en niet in de smaak valt, dan is dit natuurlijk een flinke domper voor allebei. Het is dus goed om even in de kast van je partner te neuzen en verschillende soorten bh’s te pakken en te kijken naar de maat. Let uiteraard wel op, dat niet kijkt naar de maat van haar panache sport bh, maar naar de normale bh’s. Een sport bh is namelijk qua maat een stuk kleiner en heeft een compleet andere pasvorm. We kunnen je verzekeren dat ze hier niet blij van zal worden.

Ga naar een lingeriezaak

Je kunt uiteraard tegenwoordig alles online bestellen, zo niet alleen een normale bh, maar ook een voedingsbh of andere type lingerie. Toch is het verstandig, dat vooral wanneer het een cadeau betreft, je naar een fysieke winkel gaat. Door je ‘huiswerk’ mee te nemen, kunnen ze je vaak perfect voorzien van een passend advies. De ene bh valt namelijk anders dan de andere en juiste daarom is het van groot belang dat je de van van verschillende bh’s voor jezelf onthoud mocht je vriendin meerdere soorten hebben. Met deze informatie kunnen ze je namelijk in een lingeriewinkel perfect helpen en zal jij met een prachtig setje de deur uitlopen. Uiteraard kan het altijd zo zijn dat het toch niet helemaal in de smaak valt, dan kun je het vaak gewoon binnen een aantal dagen weer ruilen.