Onderzoeksite
Image default
Mode en Kleding

Wat voor regenlaarzen zijn goed voor je kinderen?

Zorg voor regenlaarzen
Natuurlijke rubberen schoeisel vereist een beetje zorg om het in goede conditie te houden. U moet altijd proberen de regenlaarzen vrij te houden van vuil om onnodige slijtage te voorkomen. Het aanbrengen van natuurlijke plantaardige oliën, zoals olijfolie, helpt ook. De olie behoudt de natuurlijke soepelheid van het rubber, waardoor de levensduur van uw regenlaarzen wordt verlengd. Hier vindt u nuttige tips en advies over de verzorging van uw regenlaarzen.

Winter regenlaarzen
Winterse regenlaarzen houden de voeten van uw kind droog en geroosterd op natte winterdagen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat winterse regenlaarzen geen alternatief zijn voor het comfort en de functionaliteit van lederen winterlaarzen, maar in plaats daarvan dienen ze als een extra stuk schoeisel met een aparte functie tijdens de wintermaanden.
De winter regenlaarzen van bisgaard zijn verkrijgbaar in modellen met verschillende voeringen. Beide soorten voeringen zijn natuurlijke materialen, wat helpt om een warm en ademend binnenklimaat te creëren voor de voeten in de laarzen.

Katoenen voering
De katoenen voering is temperatuurregulerend en zweetabsorberend, wat resulteert in droge, maar ook warme voeten.

Wollen voering
De wollen voering is geweldig voor zeer koude winterdagen en maanden, omdat de zachte wol zorgt voor extra warmte en ademend vermogen voor de voeten.

Berstein regenlaarzen zijn een must-have stuk schoeisel voor kinderen, waardoor ze in elk soort weer buiten kunnen zijn zonder dat hun voeten koud en nat worden. Vooral bij regenlaarzen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze de juiste pasvorm hebben, omdat er geen manier is om de maat aan te passen.