Onderzoeksite
Image default
Mode en Kleding

Een luiertas rugzak, handig om mee te nemen tijdens een dagje weg

Een luiertas rugzak, handig om mee te nemen tijdens een dagje weg 

Er zijn verschillende luier tassen die je mee kunt nemen tijdens een dagje weg. Een luiertas is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Een luiertas rugzak kan ook handig zijn, maar eventueel ook andere tassen. 

Een luiertas rugzak is handig

Een luiertas rugzak heeft een grote capaciteit waardoor deze groot genoeg is voor alle babyspullen die je moet meenemen. Sommige luiertas rugzakken hebben aparte opbergvakken voor de flesjes, luiers e.d. Een gewone luiertas of een luiertas rugzak moet niet alleen groot genoeg zijn voor de baby spulletjes, maar heeft die aparte opbergvakjes wel nodig om chaos te vermijden. Je wilt snel alles kunnen pakken uit de luiertas rugzak.

Je hebt een luiertas rugzak continu mee en deze gaat steeds open en dicht. Je wilt dan niet eerst alles eruit halen om iets te vinden Een wijde opening zou dan fijn zijn bij de luiertas zodat je overal gemakkelijk bij kan. Een luiertas rugzak kun je dragen op de rug. Dat is handig, wanneer je jouw kind wilt optillen of dragen. Een luiertas rugzak kun je ook hangen aan een kinderwagen en ziet er stoer en leuk uit.

Een cross body tas voor jouw spulletjes

Een luiertas rugzak is handig voor de spulletjes van je baby. De rugzak zal vol zijn. Je kunt voor jezelf kiezen voor een cross body tas die je kruislings kunt dragen. Je hebt met beide tassen je handen vrij en kunt je goed bewegen. In de cross body tas kun je van alles kwijt, denk hierbij aan sleutels van je auto of je telefoon.

Een cross body tas is een klein formaat tasje die je gemakkelijk kunt dragen door de schouderband. De belangrijkste dingen die je mee wilt nemen, hebben plaats in de cross body tas. Je hebt een cross body tas in diverse kleuren en maten. Als moeder zul je een cross body tas praktisch vinden omdat je alles van jou bij de hand hebt en van je kind heb je in de luiertas rugzak.

Een crossbody telefoontasje voor de telefoon

Wil je lekker gaan wandelen met je kindje of naar de stad kun je alles wat belangrijk is, in de luiertas rugzak doen. Je kunt een crossbody telefoontasje gebruiken voor je telefoon. De telefoon moet in handbereik zijn voor wanneer er iets zou zijn. Je kunt dan meteen je telefoon eruit pakken.