Onderzoeksite
Image default
Mode en Kleding

Een leren of nylon tas?

Zou je op vakantie gaan met een leren tas of een nylon tas? De afgewerkte producten of beide soorten tassen zien er erg goed uit, maar je moet eerst rekening houden met je behoeften. Laten we eens snel naar dit soort tassen kijken.

Een snelle blik op leren tassen

Leder in zijn meest basale vorm is gemaakt van de huid van een dier. Bij het verwerken van de huid worden ze goed schoongemaakt om haar en puin te verwijderen, waarna een chemisch proces wordt toegepast om de huid te rekken en te bruinen. Het eindproduct kan een zacht leer zijn (meestal gebruikt voor mode), hard (reizen) of suède. Leren tassen zijn vrij sterk en duurzaam. Met een goede afwerking zijn deze tassen zeer modieus.

Een snelle blik op nylon Tassen

Bekend om zijn flexibiliteit in de productie van alle gezochte producten, van reistassen tot portemonnees, zijn deze tassen door de mens gemaakt met behulp van polymeren als materiaal. Relatief goedkoop, in alle vormen en kleuren en zeer geschikt voor minder inspannend gebruik.

Wat maakt Nylon tassen zo cool en leren tassen cooler?

Ok mensen; laten we een diepe duik nemen in de geweldige voordelen van lederen tassen:

  • Sterk en bestendig is een van de coolste voordelen van lederen tassen. Zeg maar dag tegen schaafwonden en krassen. Je tas gaat langer mee en is bestand tegen de zwaardere omstandigheden waar nylon tassen niet eens van zullen dromen (zo triest 🙁 ).
  • Biedt extra bescherming voor de inhoud van de tas die nylon niet heeft.
  • Leren tassen creëren ook de juiste balans tussen stijl en functionaliteit door de lage kosten, en zullen niet uit de mode raken (althans niet binnenkort :)).
  • Helaas hebben nylon tassen van lage kwaliteit meestal geen hoge of sterke kwaliteit ritssluitingen, hengsels of zakken.
  • De kosten voor het repareren van een nylon tas als deze kapot gaat is in de meeste gevallen niet de moeite waard. Lederen tassen kunnen eenvoudig worden gerepareerd met minder effect op de oorspronkelijke kwaliteit. Gewoon repareren, poetsen en genieten van je tas.

Wil jij ook een fraaie lederen tas voor een voordelige prijs? Kijk dan eens bij de Cowboysbag sale. Hier vind je lederen tassen en andere items van zeer hoge kwaliteit voor een voordelige prijs. Het beste van een echt Nederlands merk.