Onderzoeksite
Image default
Bedrijven

Verbeter de veiligheid in en rondom uw woning met een aardpen

Het is belangrijk dat uw woning of bedrijfspand goed geaard is. Een oplossing hiervoor is het laten plaatsen van een aardpen. Hiermee beveiligt u uw groepenkast tegen blikseminslag. Een aardpen voert de bliksem af naar de aarde, waardoor elektrische problemen worden voorkomen. Het plaatsen van een aardpen is sinds 1970 verplicht bij nieuwbouwwoningen en veel bestaande woningen zijn er ook al van voorzien. Desondanks zijn er nog veel oudere huizen die niet voorzien zijn van een aardpen. Zeker bij woningen uit de jaren 30 ontbreekt deze vaak. Daarom is het verstandig om direct een specialist op dit gebied in te schakelen. Mulhuyzen Bliksembeveiliging is een bedrijf die u graag helpt. Zij bieden u diverse oplossingen om de veiligheid in en rondom uw woning te verbeteren.

Potentiaalvereffening beschermt uw apparatuur tegen bliksemschade

Naast het plaatsen van een aardpen biedt deze specialist nog vele andere diensten op het gebied van bliksembeveiliging aan. Zo helpt ook potentiaalvereffening bij het verbeteren van veiligheid. Hierbij wordt het verschil in spanning geneutraliseerd. Door potentiaalvereffening te laten uitvoeren, worden gevaarlijke situaties voorkomen. Uw apparatuur wordt beschermd tegen bliksemschade en overspanning. Mulhuyzen Bliksembeveiliging garandeert een hoge kwaliteit van de producten en komt alles op vakkundige wijze installeren. Zij zijn voorzien van alle veiligheidsrapporten die verplicht zijn, zodat u zeker weet dat u een deskundig bedrijf in de arm neemt. Potentiaalvereffening of het slaan van een aardpen is in goede handen bij hen.

Neem contact op met de specialist

Om risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten bij bliksem, is het verstandig dat u uw woning of bedrijfspand op de juiste wijze voorbereidt. Hiervoor kunt u het beste in gesprek gaan met een specialist in veiligheid. Neem daarom eens contact op met Mulhuyzen Bliksembeveiliging en ontdek wat zij allemaal voor u kunnen betekenen. Bekijk welke diensten zij allemaal uitvoeren en maak een afspraak via hun website.