Onderzoeksite
Image default
Bedrijven

Laat je personeel stralen in onze bedrijfskleding

Bedrijfskleding is speciale kleding die werknemers gevraagd wordt te dragen. Soms omdat het bedrijf dat prettig vindt, maar in een aantal branches is het dragen van bedrijfskleding ook verplicht. De kleding zorgt ervoor dat je je beroep veiliger of praktischer kunt uitvoeren. Een timmerman kan in een werkbroek heel handig zijn gereedschap bewaren en beschermt zijn voeten door veiligheidsschoenen te dragen. Werkkleding zorgt ook voor herkenbaarheid bij mensen. Bij een politie uniform is het meteen voor iedereen duidelijk wat de functie van deze persoon is. En als je in de supermarkt een vraag hebt over een product, weet je wie je aan kunt spreken als het personeel bedrijfskleding draagt.

Tenslotte kan bedrijfskleding ook een representatieve functie hebben. Door het dragen van kwalitatief goede en passende werkkleding maakt het personeel een professionele indruk.

Hurricane bedrijfskleding

Als u op zoek bent naar mooie en kwalitatieve bedrijfskleding, dan bent u bij Hurricane aan het goede adres. Dit bedrijf bestaat al ruim 35 jaar en is gevestigd in het centraal gelegen Harmelen (provincie Utrecht).
Hurricane biedt een breed assortiment bedrijfskleding aan. Dit varieert van T-shirts in vele moderne kleuren tot aan stofjassen en bodywarmers. Hierbij is er een ruime keuze aan bekende merken en is de kleding in diverse maten en pasvormen verkrijgbaar.
Naast bedrijfskleding heeft Hurricane ook beroepskleding voor vele bedrijfssectoren. De beroepskleding voldoet aan de geldende eisen, zoals de ISO normen en is daarnaast ook praktisch en modieus.

Laat je bedrijfskleding bedrukken

Je kunt alle bedrijfskleding blanco bestellen, maar ook laten borduren of bedrukken. Hurricane bedrijfskleding doet dit allemaal in eigen beheer.

Borduren bedrijfskleding

Het bedrijfslogo of de naam van het bedrijf kan door middel van borduren op de kleding aangebracht worden. Dit zorgt voor een stijlvolle look op bijvoorbeeld T-shirts, jassen en fleece producten. Kleding met een borduursel kan eenvoudig heet gewassen worden en het is zelfs mogelijk om deze bedrijfskleding chemisch te reinigen.

Zeefdrukken

Een andere techniek die geschikt is om werkkleding van een logo te voorzien, is zeefdrukken. Deze techniek wordt vooral toegepast bij grotere logo’s. Hurricane bedrijfskleding gebruikt bij het zeefdrukken inkt van een hoogwaardige kwaliteit, waardoor de print ook na vele wasbeurten er prachtig uit blijft zien.

Transferdruk

Een transferdruk is ook heel geschikt om bedrijfskleding te bedrukken.
Bij een transferdruk wordt het logo op speciaal papier aangebracht. Vervolgens wordt dit logo met behulp van een hete pers op de kleding gedrukt. Het fijne aan deze techniek is dat het mogelijk is om een logo dat uit vele kleuren bestaat perfect op de kleding te drukken. Een transferdruk kan op vele kleding en accessoires toegepast worden.