Onderzoeksite
Image default
Zakelijke dienstverlening

Huur een mooie en ruime kantoorruimte in Zevenaar

Wanneer u ijverig op zoek bent naar een fijne kantoorruimte in Zevenaar, kan Van Keulen Vastgoed – Verhuur u wellicht van dienst zijn. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van kleinschalige kantoor-, opslag, -werk en praktijkruimten in De Liemers. Het bedrijf is al diverse jaren actief, heeft veel ervaring opgebouwd en al vele klanten tevreden gesteld. Wilt u (op korte termijn) een speciale ruimte huren die aan al uw eisen voldoet? Dan bent u bij deze vastgoedspecialist in goede handen. Ontdek wat de professionals van Van Keulen Vastgoed – Verhuur voor u kunnen betekenen!

Een divers aanbod aan diverse kantoorruimtes en andere bedrijfspanden

Het aanbod aan diverse soorten panden, ingericht als werkruimte, is zeer rijk en uitgebreid. Zo biedt de vastgoedspecialist ruimtes van verschillende oppervlakten. Een greep uit het zorgvuldig samengestelde aanbod:

  • Werkruimten (van 40 tot 250 vierkante meter)
  • Praktijkruimten (van 15 tot 50 vierkante meter)
  • Kantoorruimten (van 15 tot 200 vierkante meter)
  • Winkelruimten
  • Catering en horeca

 

Wilt u geen kantoorruimte in Zevenaar of omgeving huren, maar een andere soort ruimte, zoals een bedrijfshal, een kinderdagverblijf, een werkplaats of cultuurinstelling? Ook voor het huren van dit soort bedrijfspanden, zit u bij Van Keulen Vastgoed – Verhuur op de juiste plek. Wat uw wensen ook zijn: de vastgoedspecialisten helpen u met het vinden van de kantoorruimte of het bedrijfspand in regio Zevenaar dat aan al uw wensen voldoet. Besluit u gebruik te maken van de diensten van de specialist, dan bent u gegarandeerd van uitstekende service en goede voorwaarden. Zo zijn de experts bijvoorbeeld zeer flexibel op het gebied van contractduur.

Neem contact met hen op voor meer informatie

Met behulp van de specialisten werkzaam bij Van Keulen Vastgoed – Verhuur vindt u binnen de kortste keren uw ideale kantoorruimte of ander bedrijfspand in Zevenaar of omgeving. Heeft u nog specifieke vragen of wilt u graag de mogelijkheden bespreken voor uw specifieke situatie? Schroom dan niet en neem gerust contact op met de professionals. Zij staan u graag te hulp en helpen u met het vinden van een goede oplossing, afgesteld op al uw wensen en eisen.