Onderzoeksite
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gebruik een Gewi anker om een buisvormig gat te boren

Bij verbuisd boren kunnen er verzakkingen ontstaan, maar met een Gewi anker is dit goed te voorkomen. Zo’n anker wordt ook wel een Gewi paal genoemd. Deze stalen buis wordt versterkt met staaldraad, versterkt een groutlichaam, dat voorkomt dat het geheel gaat roesten, wat niet goed is voor de stevigheid. Er ontstaan dan gevaarlijke situaties, maar om deze te voorkomen, is het verstandig om een Gewi anker te gebruiken.

Hoe moet dat, verbuisd boren met een Gewi anker?

Verbuisd boren is dé manier om een buisvormig gat te boren, voor bijvoorbeeld een heipaal. Zo’n gat boor je vaak met een buisvormige, holle boor, waarin een Gewi anker geplaatst kan worden, die als extra fundering kan dienen. Indien nodig kunt u dan nog een extra reguliere fundering gebruiken. Zo weet u zeker dat het gebouw dat uw bouwt stevig staat. Hiervoor gebruikt u dus een Gewi anker. Dan blijft het gebouw dat u bouwt stevig staan, nu en in de toekomst. En dat alles dankzij deze simpele oplossing. U hoeft alleen maar een Gewi anker te gebruiken bij het verbuisd boren van een buisvormig gat voor de fundering van het gebouw dat u aan het bouwen bent. Daarna kunt u veilig verder met het bouwen van een gebouw, op een veilige manier.

Vraag om meer informatie aan deze specialist

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Gewi anker, en over hoe u zo’n fundering moet gebruiken. Bij Aannemingsbedrijf De Vries Werkendam B.V. weten ze u er alles over te vertellen. Ze werken namelijk al jaren met deze en vele andere soorten funderingen. Zo voorzien ze u graag van het beste advies over uw funderingen. Bij voorkeur zijn dit funderingen met een Gewi anker. Ontdek wat er allemaal mogelijk is met het bouwen en verbuisd boren met een Gewi anker.

 

https://devriestitan.nl/