Onderzoeksite
Image default
Zakelijke dienstverlening

De mogelijkheden van narrowcasting met de PADS4 software

InfoScreens maakt narrowcasting en digital signage mogelijk door het gebruik van PADS4 software. Laat iedere vorm van content, informatie of bewegwijzering zien op enkele of duizenden schermen tegelijk. Maak gebruik van digitale menuborden, geef wachtrij- en wachtkamerinformatie direct door of maak reclame waar en wanneer u maar wilt. Tevens is het mogelijk om diverse toepassingen tegelijk toe te passen, zodat u niet meer hoeft te kiezen wat u wilt laten zien. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en kan zelfs door onervaren gebruikers opgepakt worden. Een presentatie kan direct gekoppeld worden aan een bestaande informatiebron, zodat bijvoorbeeld reserveringen en roosterinformatie up-to-date blijven.

Dit ervaren bedrijf zorgt voor een succesvol project

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van narrowcasting software en digital signage? De medewerkers van InfoScreens zorgen ervoor dat uw huisstijl en uitstraling behouden blijft. De inhoud wordt verzorgd door de daartoe bevoegde afdeling. Uw gewenste categorieën in het systeem worden samen met u geïnventariseerd en gedefinieerd. Mochten uw wensen na verloop van tijd veranderen, dan is het eenvoudig om de configuratie aan te passen. Het personeel zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat u snel van de voordelen profiteert. Het enige wat u hoeft te doen, is bedenken welke informatie u het beste kan laten zien op welke plek en welk tijdstip. Houd de beeldschermen dynamisch en actueel met dit innovatieve systeem dat te bedienen is vanuit één centrale locatie.

Bekijk alle mogelijkheden van narrowcasting en digital signage

Met narrowcasting software en digital signage maakt u het mogelijk om op welke manier dan ook te communiceren met uw bezoekers, klanten en personeel. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar met InfoScreens ervaart u een overzichtelijke en soepele ervaring zodat u zo snel mogelijk profiteert van alle voordelen. Bekijk de website om inspiratie op te doen of neem direct contact op met het behulpzame personeel.

https://infoscreens.nl/