Onderzoeksite
Image default
Tweewielers

Tweedehands fietsen kopen, een duurzaam alternatief

Met een stijgend tekort aan grondstoffen kunnen tweedehands fietsen een duurzaam alternatief zijn als je van plan bent om een nieuwe fiets te kopen. In Nederland heeft elk huishouden ongeveer drie fietsen en elk jaar worden er weer vele duizenden nieuwe verkocht. Vaak zijn deze gebruikte fietsen nog in prima staat, maar moeten ze ruimte maken voor een nieuwer exemplaar. Je kunt een van deze fietsen een tweede leven gunnen door een tweedehands fiets te kopen. Ben je op zoek naar tweedehands fietsen? Kijk dan eens in de webshop van Gewoonfietsen.nl. In deze webshop kies je uit een uitgebreid aanbod met verschillende typen gebruikte fietsen, zoals transportfietsen, omafietsen, kinderfietsen en zelfs elektrische fietsen. 

Kwalitatieve fietsen die nog jaren mee kunnen

Tweedehands fietsen zijn dus niet per definitie roestige barrels die uit elkaar dreigen te vallen, maar vaker fietsen die na een paar jaar al zijn ingeruild voor een nieuwer exemplaar. Zo’n fiets kan nog jaren mee en het is dus zonde als die op een storthoop zou belanden. Bovendien zijn gebruikte fietsen vaak stukken goedkoper dan een nieuwe fiets, en dat geldt ook voor merkfietsen. Je kunt bij deze fietsenwinkel in Zoetermeer bijvoorbeeld meer dan 700 tweedehands fietsen vinden van onder andere bekende kwaliteitsmerken als Gazelle, Raleigh, Batavus en Cortina. De fietsen zijn misschien gebruikt maar verkeren allemaal nog in goede staat en je krijgt bij aankoop daarom ook drie maanden garantie op je aankoop. Als je hier een tweedehands fiets koopt, wordt deze uiteraard rijklaar afgeleverd. En mocht je enkel een paar onderdelen nodig hebben, dan kun je hier verschillende fietsonderdelen als pedalen, zadels en kinderzitjes vinden.

Kies voor scherp geprijsde fietsen

Voor scherp geprijsde tweedehands fietsen van een degelijke kwaliteit kom je naar Gewoonfietsen.nl in Zoetermeer. Maak een afspraak voor een proefritje of bestel je tweedehands fiets makkelijk online via de webshop.