Onderzoeksite
Image default
Vakantie

De Nederlandse en Belgische makelaar in Spanje

Huis te koop Spanje in Laren, nabij Hilversum, is uw Nederlandse en Belgische makelaar voor de mooiste woningen in Spanje. De woningen die zij aanbieden zijn te vinden in verschillende badplaatsen in het zonnige Spanje. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het fantastische Costa Blanca, het prachtige Costa Calid en de Costa del Sol. Wanneer u besluit de samenwerking aan te gaan met dit bedrijf, kunt u rekenen op professioneel advies, maatwerk, passie en een toegewijde service. Al deze dingen samen zijn kenmerkend voor de dienstverlening van dit bedrijf.

Plannen om te emigreren?

Bent u op zoek naar een Nederlandse makelaar voor een tweede woning in Spanje? Of misschien bent u wel van plan permanent te emigreren? Dit bedrijf staat vrijblijvend voor u klaar om u bij te staan tijdens deze reis. Samen met u streven zij naar een groot succes, waarbij u het (vakantie)huis van uw dromen vindt. Door middel van een kwalitatief goede woning op een goede locatie, een goede projectontwikkelaar, goede begeleiding en ondersteuning van specialisten zorgen zij voor een veilige investering van uw nieuwe (vakantie)huis in het prachtige Spanje.

Ga mee tijdens een van onze bezichtigingsreizen

Wanneer u een huis gaat kopen in het buitenland is dat al een hele stap op zich. Uiteraard wilt u dan ook eerst het pand kunnen bezichtigen, voordat u het hele proces van de aankoop starts. Speciaal hiervoor worden er door ons verschillende bezichtigingsreizen gepland. Met behulp van deze reizen krijgt u de mogelijkheid om het pand van tevoren eerst te bekijken. Zo kunt u met een gerust hart de deal rond maken, wanneer u inderdaad besluit het huis te kopen. De bezichtigingsreizen worden gehouden in uw eigen taal, wat voor vele ook een groot voordeel is.