Onderzoeksite
Image default
Vakantie

In het voorjaar naar Spanje

Langzaamaan begint het weer iets beter te worden. De zon laat zich wat meer zien en de temperaturen winnen iets terrein. Maar om nou te zeggen dat je al lekker in je korte broek en slippers naar buiten kan, nee. Daarvoor is het echt nog te koud. Gelukkig zijn er landen waar je rond deze tijd al wel met je handdoekje aan het zwembad kan liggen.

Italië, Portugal en vooral Spanje zijn de landen om in het voorjaar te bezoeken vanwege het lekkere weer. Zo tikt de thermometer in Zuid-Spanje makkelijk de 20 graden aan in maart. Toch niet verkeerd, vergeleken met de 8 graden die we hier hebben. En het mooie is, een last minute Spanje naar één van de prachtige bestemmingen is zo geboekt. Als je een beetje goed zoekt kan het nog heel voordelig ook. Maart, april en mei zijn nog relatief rustige maanden voor vakanties, daarom zal je voor deze maanden soms hele scherpe aanbiedingen voorbij zien komen. Vliegtuigmaatschappijen willen toch hun vliegtuig vol hebben en dan hebben ze liever iets dan niets. Het kan zomaar dat jij over een week voor een paar tientjes in het vliegtuig naar Spanje zit.

Om zo’n scherpe last minute naar Spanje te boeken moet je even goed op internet rond kijken. Je inschrijven op verschillende nieuwsbrieven van reisorganisaties is ook een aanrader. Zo krijg je de nieuwste en de beste aanbiedingen als eerste te zien. Online boeken is sowieso altijd voordeliger dan naar een reisbureau te gaan. Het voorjaar is in ieder geval een heerlijke tijd om een bezoek te brengen aan Spanje. Het is dan nog niet té heet en je zult nog geen massa’s met toeristen tegenkomen. Dus als je de tijd en de mogelijkheden hebt, grijp je kans en boek een leuke last minute.

http://lastminutespanje.nl