Onderzoeksite
Image default
Auto’s en Motoren

Troy Rijschool Utrecht helpt je zo snel mogelijk de weg op

Rijschool Troy Utrecht helpt je zo snel mogelijk de weg op. Met onze betrouwbare rijinstructeurs met jarenlange ervaring is het halen van je rijbewijs een fluitje van een cent. Bij onze rijschool rijden wij in de fraaie en sportieve lesauto’s. Deze is door zijn schone motor en lage CO2 uitstoot bijzonder vriendelijk voor het milieu. Daarnaast is deze auto voorzien van parkeersensoren, achteruitrijcamera’s, een startstopsysteem en een radio/cd-speler met iPod aansluiting. Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van de modernste leermiddelen, zoals een uitgebreide TomTom Navigatie systeem. Maar ook instructie-filmpjes, digitale verkeersbordentrainer en digitale plattengronden op de IPad.

 

Lesgebied:

Troy verzorgt rijlessen Utrecht en verschillende plaatsen. Zo zijn wij voornamelijk te vinden in onder andere:

 

Utrecht,  Maarssen , Vleuten , Harmelen, Leidsche Rijn, Bilthoven, Groenekan, Westbroek, Nieuwegein, Houten, Vianen, IJsselstein en omstreken.

 

Rijopleidingen

Op een prettige manier jouw rijbewijs halen in Leiden en omgeving? Dat doe je bij een moderne rijschool. Rijschool Utrecht is zo’n rijschool.

Autorijlessen

Spoedopleiding

Opfriscursus

Doorgeefregeling

Cadeaubon

Onze visie

bij autorijschool Utrecht vinden we het belangrijk dat de rijlessen worden aangepast aan de klant. Zo kan de les variëren van 60, 90 tot 120 minuten. Dit ligt aan het onderwerp dat die dag wordt behandeld en het concentratievermogen van de leerling. Last van erge spanningen of van faalangst? Ook daarvoor ben je bij onze rijschool aan het juiste adres. Onze rijinstructeurs leren je op eigen tempo het voertuig besturen en maken je bekend met alle verkeersregels. Via de digitale instructiekaart die we bij onze rijschool hanteren kan je gemakkelijk je voortgang bijhouden.

Maak nu een afspraak voor jou proefles via 030:8080317. Of via www.rijschool-troy.nl

http://www.rijschooltroy.nl