Onderzoeksite
Image default
Auto’s en Motoren

Wat kun je beter doen met een oude auto? Verkopen of door blijven rijden?

Heb jij een auto van pakweg 10 á 12 jaar oud? Dan kom je voor een leuke keuze te staan. Ga je de auto nog enige tijd door rijden? Of kies je er toch voor om jouw auto te verkopen? Als je ervoor kiest om jouw auto te verkopen, krijg je bijvoorbeeld via Ikwilvanmijnautoaf nog een prima bedrag voor jouw auto. Maar, is dat dan ook direct de meest verstandige keuze/ Nou, dat hangt eigenlijk van jouw voorkeuren én van de staat van de auto af.

De staat van de auto

Ben je altijd zuinig op jouw auto geweest? Heeft jouw auto nergens een deukje of een krasje? En heb je de motor altijd netjes warm gereden, voordat je hard ging rijden? Als je op een dergelijke manier met jouw auto omgegaan bent, bestaat de kans dat de auto technisch nog in een prima staat is. Als dat het geval is, hoef je niet al te bang zijn voor komende reparaties.

Merk je echter dat de auto meer en meer kuren gaat vertonen? Dan is dat ook een duidelijk signaal. Een duidelijk signaal dat er in de komende periode hoogstwaarschijnlijk nog meer aan de hand gaat zijn met jouw auto. Wellicht is dit dan ook het perfecte moment voor de verkoop van jouw auto.

Jouw persoonlijke voorkeuren

Heb je het idee dat jouw auto aan vervanging toe is? Of ben je niet meer tevreden met jouw huidige auto? In een dergelijke situatie is het sowieso aan te raden om jouw auto door een andere auto te vervangen. Door jouw auto door een andere auto te vervangen, kun je in een auto rijden waar je wel voor de volle 100% tevreden mee bent.

Bijkomend voordeel: via bijvoorbeeld Ikwilvanmijnautoaf.nl kun je nog een mooi bedrag voor jouw huidige auto ontvangen. Dit bedrag kun je bij de koop van jouw nieuwe auto neerleggen, maar je kunt er ook andere leuke dingen mee doen. Al met al moet je vooral naar jouw persoonlijke voorkeuren kijken.