Onderzoeksite
Image default
Bedrijven

Realiseer het ontwerp van je eigen deurhanger eenvoudig en snel

Wil je graag een eigen deur hanger ontwerpen? Vaak laat het ontwerpen, maken en drukken een grote klus, maar niks is minder waar. Mensen lopen vaak al vast op een professioneel ontwerp. Lang niet iedereen bezit dure ontwerpsoftware of iets anders. Daarom maken wij het mogelijk dit eenvoudig te doen op onze website. Een deurhanger ontwerpen is hierdoor makkelijk. Jouw creativiteit gaat hier echter niet aan onder, er zijn vele mogelijkheden. Denk hierbij aan het kiezen van kleuren en het aanbrengen van patronen. Bovendien kan je de transparantie instellen. Uiteraard is een eigen logo toevoegen ook een optie.

Waarom eigen deurhangers maken?

Een deurhanger ontwerpen kan erg gemakkelijk. Zowel bij bedrijven als ook hotels zijn ze gewild, deurhangers. Bij hotels zijn ze nodig voor de gasten om de werknemers te laten weten dat ze niet gestoord willen worden. Hetzelfde geld onderling tussen collega’s op de werkvloer van bijvoorbeeld een groot kantoor. Al met al zorgt een deurhanger voor privacy en ruimte om je eigen ding ongestoord te kunnen doen. Bij hotels worden de huisstijl vaak doorgetrokken in het ontwerp van deze deurhangers. Dit is natuurlijk ook een leuk idee voor jouw kantoor. Bovendien kan je dan zelf kiezen welke tekst erop gedrukt wordt.

Hoe laat ik een deurhanger bedrukken?

Een deurhanger ontwerpen is eenvoudig en snel te doen aan de hand van dit stappenplan. Als eerste begin je met het kiezen van het juiste product. Denk hierbij aan de soort deurhanger die je wilt realiseren. Er zijn veel uitvoeringen verkrijgbaar. Echter zijn er ook gepersonaliseerde mogelijkheden wanneer je contact met ons opneemt. De tweede stap is het kiezen van de gewenste maat. Bij elke keuze wordt ook direct de maatvoering duidelijk aan de hand van een template. Ook een afwijkende maatvoering is een optie. Vervolgens dient de hanger samengesteld te worden. Hieronder vallen de dubbel- of enkelzijdige bedrukking en het materiaal. Ten slotte is de laatste stap de deurhanger ontwerpen en bestellen.