Onderzoeksite
Image default
Auto’s en Motoren

Rijschool Rotterdam laat alle andere rijscholen achter zich

Iedere rijschool doet haar uiterste best om de top te bereiken. Natuurlijk is er maar plaats voor één op de top. In Zuid-Holland is er een rijschool die met haar eigen unieke manier van lesgeven de top heeft weten te behalen en de concurrenten ver achter zich heeft weten te laten. 

 

Rijschool Rotterdam kent geen concurrentie

Rijschool Rotterdam is een allround rijschool die autorijles, bromfiets rijbewijs, motorrijles, aanhangwagen rijbewijs (in één dag), taxi opleiding en rijinstructeur opleiding geeft. Vooral omdat ze zelf rijinstructeur opleidingen geven maken ze het verschil met de andere rijscholen. Hierdoor hebben ze de beste instructeurs van Zuid-Holland. Dit blijkt ook uit de hoge slagingspercentage van 95%, waaraan geen andere rijschool kan tippen of niet eens in de buurt van kan komen. Daarom is Rijschool Rotterdam een bekend gezicht bij het CBR.

 

Hoog slagingspercentage

De rijschool heeft een hoog slagingspercentage behaald. Dit komt door de unieke manier van lesgeven die ze hebben ontwikkeld in de loop van de jaren. Het is een rijschool met meer dan 15 jaar ervaring in de branche als rijschool. De rijlessen zijn examengericht, waarbij je een volledige begeleiding krijgt van je vaste instructeur. Ook zijn de instructeurs behalve erg professioneel ook zeer vriendelijk. De rijlessen verlopen daarom ook op een relaxte sfeer. Hierdoor wordt  al het spanning van je ontnomen, zodat je op je gemak het rijexamen tegemoet kunt. Er zijn meer dan 700 positieve recensies op google over de rijschool, waaruit je ook kunt opmaken dat de rijschool het goed doet en haar plek op de top verdiend. 

 

Geen wachttijden

Rijschool Rotterdam heeft meerdere instructeurs die iedere dag actief zijn om je te begeleiden, zodat je je rijbewijs kunt behalen. Ze werken door in de avonden en in het weekend, zelfs op feestdagen. Daarom zijn er geen wachttijden bij de rijschool. Hierdoor hoef je dus ook je planning niet overhoop te gooien om te kunnen rijlessen. Ze houden er rekening mee dat men bezig is met een studie of beroep tijdens de werkdagen en tijden. Je kunt er ook meerdere lessen nemen per week of je aanmelden voor een spoedcursus als je haast wilt zetten achter het behalen van je rijbewijs. 

 

Goedkope rijlessen

Vanwege de stijgende concurrentie in de branche zijn de prijzen van de lessen redelijk laag. Rijlessen van kwaliteit hoeft ook niet duur te zijn. Dit kun je ook overduidelijk zien aan de prijzen die er worden gehanteerd door de rijschool. Bij Rijschool Rotterdam krijg je bij een lespakket een gratis praktijkexamen van het CBR, theorieopleiding, theorie-examen en een gratis proefles waarbij er wordt gekeken naar je rijvaardigheid. Aan de hand van de indicatie die je toekomstige rijinstructeur zal maken, kun je een lespakket kiezen die het beste bij je past. Ook heb je de optie voor 100% slagingsgarantie. Hierbij wordt het herexamen door de rijschool vergoedt indien je niet slaagt voor je rijexamen. Je lespakket naar keuze kun je betalen in termijnen. Zo hoef dus niet van je andere behoeften af te zien om te kunnen rijlessen.