Onderzoeksite
Image default
Auto’s en Motoren

Competente slotenmaker: zo herkent u ze

Competente slotenmaker: zo herkent u ze

Het maken van een hoofdsleutel of re-key van sloten als dit niet correct wordt gedaan, zou leiden tot een aanzienlijke onderschrijding van het beveiligingsniveau van een huis, bedrijfsgebouw of een ander eigendom. Is het niet geruststellend om gebruik te maken van de diensten van een bevoegde slotenmaker? Zou het niet beter zijn om een ​​slotenmaker, wiens staat van dienst onberispelijk is, te contracteren dan er gewoon een te pakken op basis van hun prijs? Lock Secure heeft geen prijsbelofte (hoewel we de concurrentie wel volgen in prijs), maar wél een service- en kwaliteitsbelofte. Klant op één, is dat ook ons motto. Wij geven u hieronder enkele handvatten om kwaliteit te herkennen.

Gecertificeerd
Hoe zou u zich voelen als u een slotenmaker heeft gebeld, alleen om te beseffen dat de ingezette medewerkers geen informatie hebben over uw slot of technologie? Het is zeker teleurstellend, toch? Wat vindt u ervan dat een monteur u vertelt dat hij geen kennis heeft van uw slotmerk? Hoewel dergelijke gevallen niet vreemd zijn aan de ervaringen van veel mensen, moet een resultaatgerichte slotenmaker personeel hebben dat beide is.

Gekwalificeerd personeel
Het personeel moet het probleem gemakkelijk kunnen vaststellen en onmiddellijk een aanbeveling kunnen doen voor de volgende stap. Als er een nieuwe sluisinstallatie nodig is, moet de technicus slotreparatie of re-key niet aanbevelen.

Snelheid
Denk aan een situatie waarin iemands leven in gevaar is en daarom onmiddellijke aandacht nodig heeft? Wat dacht je van iemand die zijn sleutel op sommige momenten van de nacht per ongeluk op een riskante plek in de auto had opgesloten? Zo’n scenario heeft een slotenmaker nodig die dringend de noodoproep kan beantwoorden en de vereiste oplossing kan bieden.

Bereikbaarheid
Vanwege de aard van omstandigheden die een beroep doen op slotenmakersdiensten, moet een bevoegde slotenmaker binnen de kortst mogelijke tijd kunnen reageren. Dat is wat Lock Secure doet! Lock Secure  reageert binnen 15 minuten na een noodoproep. Dit omvat het reageren op allerlei soorten slotenmakersdiensten, zoals het installeren van sloten, het herstellen van sloten, het maken van een hoofdsleutel, het opnieuw sleutelen enzovoort.

Vanwege de paraatheid van Lock Secure medewerkers zijn ze in staat om zonder problemen te reageren op allerlei soorten telefoontjes.

Kennis en ervaring
Er zijn verschillende noodsluizenfabrikanten die uiteenlopende diensten aanbieden. Veel van dergelijke slotenmakers maken echter gebruik van de beperkte opties die de klanten nog hebben om hun exorbitante kosten in rekening te brengen. Niettemin heeft Lock Secure betaalbare pakketten gemaakt om zelfs personen met een laag budget in staat te stellen om diensten te krijgen zonder veel ophef.

Hopelijk hebben wij u hiermee handvatten gegeven om het kaf van het koren te scheiden. Er bestaan namelijk veel zogenaamde scams binnen onze branche, waardoor goede, professionele en gekwalificeerde slotenmakers helaas worden ondergesneeuwd. Wij van slotenmaker Rotterdam (onderdeel van Lock Secure) staan 24 uur per dag voor u klaar. Bekijk onze website voor meer informatie over onze diensten of lees van één van onze kennis artikelen om meer te weten van sloten, deuren en sluitingsmechanismes. Lock Secure is niet uitsluitend actief in Rotterdam, maar opereert in het hele land. We hebben landelijke dekking en zijn binnen twee uur ter plaatse, zonder voorrijkosten.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam