Onderzoeksite
Image default
Vakantie

Een camping aan rivier de Cèze met ruime staanplaatsen

Na een jaar lang hard werken is de vakantie altijd iets om naar uit te kijken. Zo kunt u even helemaal tot rust komen en de dagelijkse sleur achter u laten. Frankrijk is altijd een populaire bestemming en staat bekend om de befaamde Route-du-Soleil, de heerlijke wijnen en het croissantje bij het ontbijt. Het is daarnaast ook een ideale bestemming voor een autovakantie, zodat u alle vrijheid heeft om langs mooie plaatsjes te rijden of de natuur van de diverse landschappen te ontdekken. Bent u op zoek naar een camping aan rivier de Cèze? Dan moet u Camping La Vallée Verte eens bekijken.

Geniet van een heerlijke vakantie in de Franse zon

Camping La Vallée Verte ligt bij het plaatsje La Roque-sur-Cèze, vlak bij de toeristische trekpleister Avignon. De terrassencamping ligt op een berghelling. Hier beschikt u over ruime staanplaatsen met een prachtig uitzicht op de omgeving. De streek staat bekend om haar mooie bossen, rivieren en watervallen. Zo komt u in een oase van rust terecht waar u even helemaal kunt ontspannen. Voor een wat actievere vakantie kunt u er ook leuke activiteiten ondernemen. Denkt u hierbij aan kanoën over een van de vele rivieren, vissen of een mooie route wandelen langs de diverse watervallen. Bij deze camping aan de Cèze is voldoende vermaak voor allerlei soorten vakantiegangers.

Wilt u ook een vakantie naar Frankrijk boeken?

Wilt u ook een verblijf boeken bij deze camping aan de Cèze en van een heerlijke vakantie genieten? Bekijk dan het aanbod aan accommodaties of staanplaatsen, met of zonder privésanitair, online en leg uw reservering vast. Wilt u eerst nog contact opnemen met de camping voor meer informatie over de accommodaties en faciliteiten? Neem dan contact op met een van de medewerkers, die u graag te woord staan. Wie weet staat u binnen no-time te genieten van de Franse zon.

https://www.la-vallee-verte.com/