Onderzoeksite
Image default
Bedrijven

Misschien een beetje beschamend

Een goede snurkbeugel kan de perfecte uitkomst zijn als je weet van jezelf dat je veel snurkt. Als je alleen slaapt is er niet zo veel aan de hand, je hebt er waarschijnlijk tot niet tot amper last van. Hooguit snurk je een keer zo hard dat je jezelf wakker maakt, maar dan slaap je ook zo weer verder. Wanneer je met iemand anders in bed ligt of als je bij iemand logeert is het echter een ander verhaal. Je wil niet dat je diegene wakker houdt of maakt met jouw gesnurk. Als je weet dat het echt als storend wordt ervaren is het echt handig om te kijken naar een snurkbeugel.

Extra voordeel

Een bijkomend voordeel is dat een snurkbeugel ook vaak je tanden beschermt tegen het knarsen. Dankzij de beugel worden je tanden mooi heel gehouden en kunnen ze niet ’s nachts worden beschadigd wanneer je geen invloed hebt op de bewegingen van je mond. Als je geïnteresseerd bent in een snurkbeugel is het eerst zaak om te kijken of je snurkt vanuit je mond of neus. Hiervan is namelijk afhankelijk welke beugel je nodig hebt. Je wilt het beste resultaat dus het is slim om je hier echt even goed over in te lezen. Vanuit daar kan je weer kijken naar de mogelijkheden.

Ook nog wat anders nodig

De snurkbeugel wordt geleverd met een bakje waarin je hem elke ochtend weer kan opbergen. Dat is wel zo prettig, want het is niet fijn om hem constant in zicht te hebben en het is daarnaast ook nog eens onhygiënisch om hem zomaar ergens neer te leggen. Zorg dat je hem ook elke keer reinigt nadat je hem in hebt gehad. Zo voorkom je dat het een plek wordt voor bacteriën om te groeien, dat zou niet zo fris zijn. Naast een bakje krijg je er vaak ook wat bij die je neusvleugels uit elkaar houdt. In combinatie met de snurkbeugel houdt dat het meeste gesnurk tegen.