Onderzoeksite
Image default
Vakantie

Bezoek deze 5 Mooiste Stranden van Barbados om een geweldige vakantie te hebben

Barbados staat bekend om zijn betoverende stranden en palmbomen. Strandliefhebbers van over de hele wereld bezoeken Barbados om het kalme en heldere water van de stranden van Barbados te bewonderen. De diepblauwe oceaan en het fijne zand brengt de toerist in vervoering.

In dit artikel gaan we je vertellen over de 5 mooiste stranden die je in Barbados kan bezoeken.

5 Mooiste Stranden om te Bezoeken in Barbados

Er zijn veel adembenemende stranden op Barbados, eigenlijk te veel om op te noemen, maar we noemen hier de 5 populairste.

Crane Strand

Crane strand is een prachtig en druk bezocht strand. Het is gelegen in de zuidoostelijke regio van Barbados. Het is één van de beste stranden in Barbados en volgens sommigen hoort het zelfs tot de top 10 van mooiste stranden in de wereld. De golven aan het strand kunnen vaak krachtig zijn.

Door de sterke golven wordt er veel gesurft en ge-boogie-board op het strand. Het staat ook bekend om zijn prachtige zonsondergang en mensen die een romantische avond willen doorbrengen met hun geliefden kunnen zeker een bezoek brengen aan dit adembenemende strand.

Silver Sands Strand

Het Silver Sands strand bevindt zich aan de zuidkust van Barbados. Silver Sands is vooral bekend om zijn prachtige witte zand dat een perfecte combinatie vormt met de diepblauwe oceaan van Barbados, waardoor dit strand indrukwekkend oogt.

Silver Sands is ook bekend om zijn sterke getijden en sterke wind. Er wordt daarom ook veel aan kitesurfen en windsurfen gedaan. Men kan hier ook verschillende andere watersporten beoefenen.

Carlisle Bay Strand

Het Carlisle Bay strand ligt in Bridgetown, de hoofdstad van Barbados. De golven van dit strand zijn laag en kalm. Carlisle Bay strand staat bekend om zijn ondiepe turquoise water en het prachtige en unieke onderwaterleven dat in de oceaan te vinden is.

Wegens dit geweldige onderwaterleven dat je bij Carlisle Bay strand aantreft, is scubaduiken hier een zeer populaire bezigheid. En voor wie liever niet te diep duikt, is een snorkel een goed alternatief.

Er zijn veel restaurants aan dit strand waar je lekker kan eten met je vrienden en familie terwijl je een subliem zicht hebt op het strand en de oceaan.

Bottom Bay Strand

Het Bottom Bay strand ligt in St. Phillip en bestaat uit diep roze zand. De golven hier zijn niet te wild en je vindt hier een hoop hoge natuurlijke palmbomen en steile kliffen.

Bovendien heeft dit strand een grot die zich helemaal tot het einde van het strand uitstrekt. Mensen kunnen hier relaxen en zonnebaden zonder dat het te druk is op dit strand. Men raadt de bezoekers echter niet aan om hier te gaan zwemmen.

Dover Strand

Dover Strand ligt in Christ Church, in het zuidelijke deel van Barbados. Het water is er kalm en mensen die Dover Strand bezoeken kunnen er verschillende soorten activiteiten beoefenen, zoals jetskiën en windsurfen.

Het strand staat bekend om zijn unieke hotels met geweldige gerechten van zeevruchten en je vindt hier ook een drive-in bioscoop. Dus, als iemand een romantische tijd wil doorbrengen met zijn geliefden, is dit een perfect strand.

Conclusie

Als je je stress wilt verlichten, een romantische avond met je partner wilt hebben of een aantal geweldige watersportactiviteiten wil doen terwijl je op Barbados bent, zorg er dan voor dat je de bovenstaande 5 mooiste stranden van Barbados bezoekt. Als je je afvraagt hoe je al deze stranden kan bereiken, maak je dan geen zorgen want je kan in Barbados makkelijk een huurauto vinden. Er zijn veel autoverhuurbedrijven die diensten aanbieden. Voordat je een auto huurt, kan je best de verschillende autoverhuurdiensten vergelijken. Autoprio vergelijken prijzen van verschillende bedrijven zoals Advantage, Europcar, Enterprise, Dollar, Courtesy, Direct Car Rentals, Drive-A-Matic, Hertz, Alamo, Stoutes, Bajan, Sixt en Thrifty. Hierdoor heb je een idee welke autoverhuurdiensten er zijn en kan je de prijzen en auto’s vergelijken en zo de beste huurauto kiezen voor je plannen. Met het uitgespaarde geld kan je je vakantie op Barbados nog beter maken.

https://www.autoprio.nl/