Onderzoeksite
Image default
Internet marketing

Linkbuild smart!

In principe betekent Linkbuilding dat er links op jouw website en externe websites worden gemaakt voor een hogere website autoriteit. De website autoriteit is gebaseerd op de hoeveelheid externe webpagina’s links wijzen naar jouw pagina. Wist je dat de autoriteit van je pagina 65% invloed heeft op je SEO resultaten? Daarom is het verstandig om een linkbuilding strategie te maken voor zoekwoorden en pagina’s die van jou van belang zijn. 

Zoekwoorden slim inzetten

Als je slim wilt linkbuilden moet je van tevoren al bedenken op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Welke woorden zijn van belang voor jouw website? Het is verstandig om hier onderzoek naar te doen. Er zijn verschillende tools die hiervoor gebruikt kunnen worden. Als je onderzoek gaat doen is het slim om te kijken naar de zoekvolumes van de zoekwoorden. Welke woorden worden veel gezocht op Google? Houdt er wel rekening mee dat hoe hoger een zoekvolume hoe meer mensen proberen te ranken op dat zoekwoord. Vaak hebben deze sites al een heleboel backlinks en geschreven content waardoor het moeilijk is om met deze bedrijven te concurreren. 

Een strategie neerzetten om hiermee resultaten te behalen is het belangrijkste van allemaal. Alleen zo behaal jij de gewenste resultaten en zul je ook organisch verkeer krijgen.