Onderzoeksite
Image default
Webdesign

Benieuwd hoe uw omzet stijgt als u een SEO traject afneemt?

Als u iets wilt weten of bestellen, zoekt u waarschijnlijk het product of dienst eerst op in zoekmachines zoals Google en Bing. Vervolgens klikt u op de links op de eerste resultatenpagina. Deze links worden allemaal aangeboden door middel van SEO. SEO zorgt ervoor dat de producten of diensten boven in een zoekmachine komen te staan wanneer u op een bepaald woord zoekt. Als u een eigen bedrijf of webshop heeft, is het niet onverstandig om uzelf in te lezen over de voordelen van SEO.

Hoog scoren in Google doet u met SEO!
Met SEO zal uw omzet stijgen. Maar hoe werkt SEO precies? Bij het ontwikkelen van een SEO-strategie komt veel kijken. Zo zal eerst moeten worden vastgesteld op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden. Hiervoor wordt een zoekwoordenanalyse opgesteld. Daarna wordt gecontroleerd welke domeinwaarde uw website heeft. Uw domeinwaarde is ook bepalend voor uw positie in de zoekmachines. Bij het controleren van de domeinwaarde wordt o.a. gelet op het aantal kwalitatieve links dat naar uw website verwijst, de techniek van uw website en de (kwaliteit van) content op uw website.

Wat wordt bedoeld met kwalitatieve links?
Het plaatsen van kwalitatieve links is een onderdeel van linkbuilding. Dit is een belangrijke SEO-factor en bepaalt voor zeker 42% uw Google positie. Linkbuilding is het ‘ruilen’ van links met andere websites die ook een hoge domeinwaarde hebben. Deze links worden geplaatst op een andere website en leiden naar een pagina op uw website. U kunt dit een beetje vergelijken met mond-tot-mond reclame. Hoe meer mensen (of in dit geval websites) positief over uw website spreken, hoe betrouwbaarder men uw site gaat beschouwen. Een betrouwbare website resulteert weer in een hogere Google positie.

Wie zet een SEO campagne op?
Een goede SEO campagne opzetten moet dus goed uitgedacht worden. U kunt hier zelf voor de boeken in duiken, of u kunt dit uitbesteden aan een SEO-specialist. Een specialist zit dagelijks bovenop de veranderede ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Als u besluit een SEO traject af te sluiten bij een SEO-specialist, zal deze u maandelijks voorzien van een rapportage. Hierin ziet u onder andere op welke positie u staat binnen de zoekmachines met bepaalde zoekwoorden. Daarnaast kunnen zij u adviseren over de beste vervolgstappen binnen uw strategie. Maar waar vindt u een topteam op het gebied van linkbuilding en SEO? Linkbuilding Eindhoven is hiervoor de beste oplossing. In het zuiden van Nederland zitten de meest ervaren online marketeers die ervoor zullen zorgen dat u hoge posities in Google scoort en deze behoudt!