Onderzoeksite
Image default
Architectuur

Prefab lichtstraat bestellen

Een prefab lichtstraat is een lichtstraat dat al gebouwd is en die je meteen kunt bestellen. Je hebt de keuze uit diverse prefab modellen uit verschillende prijsklasse waardoor je altijd een lichtstraat kunt vinden dat binnen je budget past.

Voor het plaatsen van de lichtstraat heb je wel een aannemer nodig tenzij de winkel waar je het koopt diensten aanbied voor het installeren ervan. Een lichtstraat is namelijk niet iets dat je zelf even zomaar kunt installeren en hiervoor heb je hulp nodig van een expert. Voor het installeren van de lichtstraat moet een deel van het dak eruit gesneden worden zodat daar de lichtstraat geplaatst kan worden.

Tenzij je zelf ervaring hebt in het gebied is het niet verstandig om zelf in het dak te gaan snijden voor het installeren van de lichtstraat. Als je dit zelf gaat proberen kun er veel dingen misgaan en beschadig je het dak als niet erger. Dit pakt dan veel duurder uit dan wanneer je in de eerste plaats gewoon een aannemer inhuurt voor het laten installeren van de lichtstraat. Vaak is het mogelijk om de lichtstraat door de winkel te laten installeren waar je het koopt en dit kun je altijd navragen voor de zekerheid.

vlakkelichtkoepel.nl/

glasdiscount.nl/

serbo.nl/

https://www.serbo.nl/lichtstraat/lichtstraten.html