Onderzoeksite
Image default
Onderwijs

Op zoek naar méér in je werk? School jezelf om tot Management Assistent

Volg de opleiding Management Assistent en verbeter je kansen op de arbeidsmarkt. Het bedrijfsleven kan best hectisch worden waardoor er een behoefte is aan iemand die het overzicht kan behouden. Een Management Assistent ondersteund haar baas door alle zaken op orde te houden, of het nu hotels boeken is of vergaderingen organiseren, je regelt het allemaal.

Opleiding Management Assistent

De volledige opleiding Management Assistent bevat 45 lessen die je zult volgen gedurende iets langer dan een jaar. Heb je de opleiding Administratief Medewerker van fabius opleidingen al eerder afgerond? Dan is de vervolgopleiding maar 4 maanden lang. 1 keer per week kom je samen in één van de ruim 50 klaslokalen voor de les. Je hebt persoonlijk contact met je leraar waardoor je op elk mogelijke manier geholpen wordt om aan je diploma te komen.

Een makkelijk te combineren opleiding

Hoe je leven ook is ingedeeld, deze opleiding is makkelijk te combineren met verschillende levensstijlen. Elke les duurt 3 uur en zal plaatsvinden in de ochtend of in de avond. De werklast is laag; je kunt ongeveer een dagdeel aan werk verwachten buiten je lessen om, en je hebt de vrijheid om zelf in te plannen wanneer je aan je huiswerk begint. Of je nu studeert, stage loopt, of thuis voor de kinderen zorgt, met de lage werklast en wekelijkse lessen heb je genoeg tijd voor de andere aspecten in je leven.

Aansluiting en kansen op de arbeidsmarkt

Gedurende de vooropleiding als Administratief Assistent en de vervolgopleiding als Management Assistent leer je alle vaardigheden die je in de praktijk zult gebruiken. Je leert het MS Office pakket, basisvaardigheden in (Zakelijke) Taal en Rekenen, en Kantoorpraktijk, waardoor je zo door kunt stromen naar een baan. Er is voldoende vraag naar Management Assistenten verspreid door heel Nederland, gezien er altijd mensen nodig zijn. Je kunt in de laatste weken meteen solliciteren, zodat je na het behalen van je diploma meteen aan het werk kan. Wacht geen moment langer en bekijk de opleiding op https://www.fabiusopleidingen.nl/opleidingen/management-assistent/.