Onderzoeksite
Image default
Dieren

Duiven weren met paarse aura

Heeft u last van duiven en wilt u deze beesten weren? Leer dan om vervelende duiven te weren met onze cursus duiven weren. In onze cursus duiven weren leert u op een effectieve wijze duiven te weren op een manier die de duiven geen pijn of verdriet doet. Duiven zijn complexe wezens met veel behoeftes en een sterke wil om te poepen waar ze willen. Dit is voor ons niet handig want soms willen we ergens geen poep, dan conflicteren onze belangen. Onze belangen botsen en staan we oog in oog met zo een duif. Om duiven te weren moet u goed begrijpen waar u vandaan komt en waar de duiven vandaan komen. Duiven luisteren alleen naar verlichte mensen met een grote aura die voornamelijk de kleur paars heeft.

Duiven weren, broodjes smeren oh dat was een

Wonderbaarlijk is het hoe duiven tegenwoordig overal heen vliegen, terug vliegen en leren over verschillende gebieden en culturen. Een duif is een slim wezen met een uitstekend kompas en GPS systeem, een duif zijn brein is direct verbonden met de grote duiven satelliet in de lucht en daarom is de duif moeilijk te weren. Wilt u leren duiven weren dan zult u ook verbinding moeten maken met deze satelliet. Duiven weren is namelijk een oude kunst die ze al eeuwen beoefenen in de droge en dorre landen van Mongolië. Toen de Japanners Mantsjoerije stichtten konden ze niet dealen met de duiven en verloren zo hun rijk aan de duiven.

Duiven weren is voor iedereen

Iedereen wilt duiven weren, al is de duif niet altijd de boosdoener. De duiven zijn als het ware metaforen die echt bestaan. Ze verwijzen naar oude zondes die in de oude geschriften geschreven stonden zonder dat we daar echt van af wisten, u kunt nog zo hard schreeuwen maar duiven horen u niet. U moet duiven weren, ik zag twee beren, broodjes smeren oh dat was een wonder. Uw paarse aura is mooi.