Onderzoeksite
Image default
Financieel

Koop en verkoop e ethereum voor contant geld

Als u ernaar uitkijkt om te investeren in Ethiopië, is een van de gemakkelijkste manieren om ether te kopen en verkopen op ether-uitwisselingen. Ethiopië komt op als een bekende plaats voor virtuele valuta’s. Er zijn verschillende manieren om ether in de echte wereldmarkt te verhandelen, zoals uit valutaspeculanten, hedgefondsen en banken, tot CON-rekeningen, en de meest populaire manier om te handelen, en waarschijnlijk het moeilijkst, is de koop en verkoop Ether in Ether Exchanges De redenen voor het investeren in Ethiopië kunnen velen zijn, maar de belangrijkste reden is dat dit land in staat is om de inflatie met succes te verminderen, wat de valuta meer waard is dan de dollar. De economie groeit erg snel en de valuta’s van dit gebied zijn altijd tegen de dollar.

 

Er zijn verschillende handelsplatforms die onlangs zijn ontstaan, meestal gericht op de handel in de ether / ethereum-markt. Ze staan gebruikers toe om ether en andere virtuele valuta’s te handelen, zoals EUSD en EGBP. Het populairste handelsplatform is het golvenplatform.

Er zijn ook gedecentraliseerde handelsplatforms die door ontwikkelaars worden gebruikt.

 

Een van deze platforms is de gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO). Het stelt gebruikers in staat om de kracht van smartcontracten te gebruiken om projecten te financieren, zoals het bouwen van e-commerce-websites of het creëren van sourced-oplossingen van menigte voor gezondheidsproblemen. Dit is vergelijkbaar met wat wordt gedaan met het Crowdsourced Medicine-project. De DAO werkt als een echte organisatie en wordt op dezelfde manier gefinancierd als een traditionele onderneming zou zijn. In ruil daarvoor wordt ether gebruikt als betaling voor deze projecten.

 

Met Ethereal kun je etherisch kopen met behulp van ethers of munten. U kunt dit doen vanuit een gecentraliseerde portemonnee, die optreden als uw bakstenen en mortelwinkel. Of u kunt uw geld verplaatsen naar een gedecentraliseerde portemonnee, die geen naam heeft, maar werkt net als een bankrekening. Een gedecentraliseerde portemonnee wordt gehost op zijn eigen peer tot peer-netwerk. Dit is hoe het Golven Platform werkt.

 

Als handelaar moet je begrijpen dat er twee belangrijke soorten uitwisselingen zijn: echte gedecentraliseerde uitwisselingen en valse. Ware gedecentraliseerde uitwisselingen handelen rechtstreeks tussen kopers en verkopers, omdat geen enkele entiteit de volledige levering bezit. Valse uitwisselingen werken op dezelfde manier als een beurs, waar u miljoenen kopers en miljoenen verkopers zult vinden. Omdat het aanbod niet wordt gecontroleerd door een entiteit, stopt niets met handelaars die zich bezighouden met prijsmanipulatie.

 

Deze uitwisselingen werken op twee niveaus. Op het lagere niveau zijn er entiteiten genaamd Etrogenen, die kort is voor Ether Carbon. Deze entiteiten handelen de valutaparen die ze vertegenwoordigen. Op het hogere niveau zijn er bedrijven die werken door wat wisselkoers wordt genoemd die gebruikers in staat stellen om in meerdere valutaparen te handelen door het gebruik van gecentraliseerde front-end-toepassingen.

Klik hier Bitcoinmeester.nl