Onderzoeksite
Image default
Particuliere dienstverlening

Online scheiden en het verdelen van vermogen? Het is mogelijk!

Geld speelt een belangrijke rol in het leven. Eén van de lastigste dingen die bij het scheiden komen kijken, is dan ook het verdelen van het vermogen. Dit is sterk afhankelijk van de situatie waarin je jezelf bevindt. Wanneer je besluit online te scheiden bij de Echtscheidingswinkel, helpen de ervaren medewerkers van het bedrijf je graag bij het opstellen van alle scheidingsstukken met betrekking tot het verdelen van het vermogen.  

Vermogen verdelen en verrekenen

De huwelijkse voorwaarden zijn allesbepalend voor het verdelen van het gemeenschappelijke vermogen. Privévermogen, erfenissen en schenkingen worden niet altijd gelijk verdeeld. De verdeling kan op verschillende manieren uitgevoerd worden: zo kan het zijn dat alles gelijk verdeeld wordt, maar ook is het mogelijk dat bijvoorbeeld één van beiden de auto krijgt en dat dat voor de andere partij gecompenseerd wordt met (een deel van) de inboedel uit de gemeenschappelijke woning.

Onderhandelen 

Wanneer je kiest voor online scheiden helpt de Echtscheidingswinkel je met de onderhandelingen. Bijvoorbeeld bij het onderhandelen over dingen die geen gelijke waarde hebben. Er wordt bepaald of er een eerlijke ruil gemaakt wordt of dat één van beide partijen iets moet opgeven of bijleggen. In veel gevallen gaat dit over bepaalde polissen, pensioenen en verzekeringen die nog voor een bepaalde tijd lopen.

Vraag je online scheiding aan

Je kunt kosteloos het informatiepakket over online scheiden aanvragen. Dit doe je door op de website je e-mailadres in te vullen en op versturen te klikken. Binnen enkele minuten heb je het informatiepakket in je mailbox. Hier vind je onder andere ook het aanvraagformulier voor de online scheiding. Vul in het aanvraagformulier in onder welke voorwaarden je getrouwd bent, of je een huur- of koopwoning hebt en of je eventueel erfenissen of schenkingen gekregen hebt. Zo kunnen de experts van de Echtscheidingswinkel je het best helpen met de onderhandelingen over het verdelen van het vermogen.

https://www.echtscheidingswinkel.nl/