Onderzoeksite
Image default
Particuliere dienstverlening

Online scheiden en het verdelen van vermogen? Het is mogelijk!

Geld speelt een belangrijke rol in ons leven. Eén van de lastigste dingen die bij het scheiden komt kijken is dan ook het verdelen van het vermogen. Dit is sterk afhankelijk van de situatie waarin u zich bevindt. Wanneer u besluit online te scheiden bij de Echtscheidingswinkel, helpen de ervaren medewerkers van de Echtscheidingswinkel u graag bij het opstellen van alle scheidingsstukken met betrekking tot het verdelen van het vermogen.  

Vermogen verdelen en verrekenen

De huwelijkse voorwaarden zijn alles bepalend voor het verdelen van het gemeenschappelijke vermogen. Privévermogen, erfenissen en schenkingen worden niet altijd gelijk verdeeld. De verdeling kan op verschillende manieren uitgevoerd worden: zo kan het zijn dat alles gelijk verdeeld wordt, maar ook is het mogelijk dat bijvoorbeeld één van beide de auto krijgt en dat dat voor de andere partij gecompenseerd wordt met (een deel van) de inboedel uit de gemeenschappelijke woning.

Onderhandelen

Wanneer u kiest voor online scheiden helpt de Echtscheidingswinkel u met de onderhandelingen. Bijvoorbeeld bij het onderhandelen over dingen die geen gelijke waarde hebben. Er wordt bepaald of er een eerlijke ruil gemaakt wordt of dat één van beide partijen iets moet opgeven of bijleggen. In veel gevallen gaat dit over bepaalde polissen, pensioenen en verzekeringen die nog voor een bepaalde tijd lopen.

Aanvragen online scheiding

U kunt kosteloos het info-pakket over online scheiden aanvragen. Dit doet u door op de website uw e-mailadres in te vullen en op versturen te klikken. Binnen enkele minuten heeft u het info-pakket in uw mailbox. Hier vindt u onder andere ook het aanvraagformulier voor de online scheiding. Vul in het aanvraagformulier in onder welke voorwaarden u getrouwd bent, of u een huur- of koopwoning heeft en of u eventueel erfenissen of schenkingen gekregen heeft. Zo kunnen de experts van de Echtscheidingswinkel u het beste helpen met de onderhandelingen over het verdelen van het vermogen.

https://www.echtscheidingswinkel.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoogwaardige catering inhuren voor privé events

Bestel je nieuwe Meindl schoenen eenvoudig via de webshop

Een tuinhuis met overkapping brengt veel comfort