Onderzoeksite
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij deze tandarts kunt u onder volledige narcose gaan

Angst voor de tandarts is een veelvoorkomend probleem. Sommigen zijn bang voor de pijn, anderen vinden de totale ervaring helemaal niets. Een behandeling onder narcose bij uw tandarts kan in dit geval dé oplossing zijn. Omdat u kunstmatig in een roesje wordt gebracht, zult u niets merken van de behandeling. Of u nu dus angst heeft voor de pijn of bang bent voor de tandarts in het algemeen: dankzij volledige narcose heeft u deze angsten meer onder controle! Als u in Deventer of omstreken woont, is Tandartsenpraktijk St. Jozef dé praktijk waar u terecht kunt voor een behandeling onder narcose onder begeleiding van een ervaren tandarts. U wordt hier snel, prettig en op een persoonlijke manier geholpen.

Hoe een narcosebehandeling bij deze praktijk eruitziet

U kunt bij deze tandarts onder volledige narcose worden gebracht. Zodra de narcose begint in te werken, zakt u langzaam weg, waarna u niets meer om u heen voelt, ziet of hoort. De tandarts voert vervolgens, terwijl u onder narcose bent, de behandeling uit zonder dat u hier iets van merkt. U kunt zich na de behandeling wat duf voelen. Het is daarom belangrijk dat u vervoer naar huis regelt; u mag immers niet achter het stuur kruipen. Zodra de verdoving is uitgewerkt, kunt u enige pijn ervaren. Met de juiste pijnstilling houdt u dit goed onder controle. De tandarts zal hier, naast informatie over de behandeling en de narcose in het algemeen, u voldoende over informeren.

Maak snel een afspraak

Angst voor de tandarts is lastig, maar dankzij volledige narcose heeft u hier meer grip op. Als u in de omgeving van Deventer of omstreken woont en op zoek bent naar een tandarts die een behandeling onder narcose kan uitvoeren, maakt u een afspraak bij Tandartsenpraktijk St. Jozef. Deze praktijk ligt in Deventer en is een fijne plek om uw tandartsbehandelingen te ondergaan. Bezoek de website en maak via de contactgegevens direct een afspraak!